BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ONS RAPPORT. Geniale De Bruyne en onverzettelijke Lukaku, maar ook een buis voor “teleurstelling van het EK tot nu toe”

Rode DuivelsEen bar slechte eerste helft tegen Denemarken, een betere tweede in de regie van een geniale Kevin De Bruyne. Hij is dan ook zonder twijfel onze ‘man van de match’ met een 9/10. Ook een paar andere Duivels onderscheiden zich, maar er zijn ook heel wat twijfelgevallen en zelfs twee gebuisden. Onder hen de verrassende “teleurstelling van dit EK tot nu toe.”

60 reacties

 • marc rooms

  3 maanden geleden
  Beste ploeg van de wereld ? Tegen janneke en mieke. Bla bla bla, tot het er echt op aan komt. En dan volgt een zeer grote teleurstelling.
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  De Denen verdienden niet om te verliezen integendeel zelfs ! En voor de rode duivels een serieuze les die 1e helft ! Dankzij groot moment van de Bruyne nog recht getrokken in de 2e helft !
 • Paulus de Mos

  3 maanden geleden
  Waarom doet iedereen net alsof de Denen er helemaal niets van kunnen?
 • Nancy Haes

  3 maanden geleden
  Misschien Trossard eens een kans geven geeft niet veel gespeeld bij de r.d. maar stelde nooit teleur. Speelt geen slecht seizoen in de P.L. Thorgan zou wel eens mogen vervangen worden. En sorry maar wat Dendocker op het veld doet,dit gaat men pet te boven.das een ramp. En Lukaku speelt een betere 2de helft,en is betrokken bij beide goals. Waarom altijd die kritiek naar die man.we mogen blij zijn zo'n spits te hebben.maar das mijn mening natuurlijk.
 • Alex Vercauteren

  3 maanden geleden
  Op termijn en zeker tegen snellere ploegen is Meunier het probleem. Het uitvallen van Castagne zou ons nog zuur kunnen opbreken wegens geen alternatief.
 1. “Er valt momenteel helemaal niks te zeggen”: terwijl Martínez interesse Barça wegwuift, komt Koeman met opvallend statement
  Play
  Rode Duivels
  95

  “Er valt momenteel helemaal niks te zeggen”: terwijl Martínez interesse Barça wegwuift, komt Koeman met opvallend statement

  Alle puzzelstukjes zullen moeten passen. Bij FC Barcelona zit Ronald Koeman op de wip en op de lijst van mogelijke vervangers staat ook ene Roberto Martínez. Een complex dossier. De bondscoach beslist pas na de ‘final four’ van de Nations League over zijn toekomst. Het zit ‘m allemaal in de timing. Terwijl de Spanjaard de geruchten bij Eurosport wegwuift, kwam Koeman met een opvallend statement.
 2. Pakkend eerbetoon aan overleden Wilfried Van Moer
  3

  Pakkend eerbetoon aan overleden Wilfried Van Moer

  De huldiging van Lukaku werd gevolgd door een pakkend eerbetoon aan Wilfried Van Moer. Groot of klein: de handen gingen bij iedereen op mekaar. Tijdens dat moment verschenen er foto’s van Van Moer op de grote schermen. De Waaslander speelde 57 keer voor de nationale ploeg, hij werd de voorbije weken meermaals “één van de beste Rode Duivels aller tijden” genoemd. ‘De Kleine Generaal’, voor wie er spandoeken waren in de spionkop, was in 1996 ook kort bondscoach. Drievoudig Gouden Schoen Van Moer overleed op 24 augustus op 76-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding.