Romelu Lukaku startte als een komeet aan het EK, zo zag ook onze chef voetbal.
Volledig scherm
PREMIUM
Romelu Lukaku startte als een komeet aan het EK, zo zag ook onze chef voetbal. © AFP

“Lukaku. Romelu Lukaku. Zoals in: Bond. James Bond”: onze chef voetbal zag hoe spits ‘De dag van Rusland’ verstoorde

Rode Duivels“Simple comme bonjour”: zo vat onze chef voetbal in Sint-Petersburg de zege van de Rode Duivels samen. Met een beresterke Boyata en Vertonghen, een goeie Dendoncker, en party pooper Lukaku velde België de dronken Russische beer.

4 reacties

 • Johannes Smikkelson

  3 maanden geleden
  Lukaku moest het zelf oplossen toen er niet genoeg aanval werd ingezet maar ja, dan staat er niemand in de 16. Ze missen Kevin.
 • Eric Berckmans

  3 maanden geleden
  Ocharme ,met deze prestaties zal het tegen een echte voetbalploeg rap over zijn .
 • jan callaert

  3 maanden geleden
  hopelijk houden ze dit tempo aan tot en met de finale!!
 • Peter Van Endert

  3 maanden geleden
  Meunier is van goud waarde voor deze ploeg Mertens was ver van goed en voor de rest van de spelers dat zullen we wel zien
 1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.
 2. Pakkend eerbetoon aan overleden Wilfried Van Moer
  3

  Pakkend eerbetoon aan overleden Wilfried Van Moer

  De huldiging van Lukaku werd gevolgd door een pakkend eerbetoon aan Wilfried Van Moer. Groot of klein: de handen gingen bij iedereen op mekaar. Tijdens dat moment verschenen er foto’s van Van Moer op de grote schermen. De Waaslander speelde 57 keer voor de nationale ploeg, hij werd de voorbije weken meermaals “één van de beste Rode Duivels aller tijden” genoemd. ‘De Kleine Generaal’, voor wie er spandoeken waren in de spionkop, was in 1996 ook kort bondscoach. Drievoudig Gouden Schoen Van Moer overleed op 24 augustus op 76-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding.