BELGA
Volledig scherm
© BELGA
0
EINDE
2
 • Lukáš Hrádecký 74'
 • Romelu Lukaku 81'

Laat het echte EK beginnen: koningskoppel De Bruyne - Lukaku velt ook Finland

Rode DuivelsDe negen op negen en de groepswinst zijn een feit. Een goal van de onvermijdelijke Lukaku werd nog afgekeurd wegens millimeterbuitenspel, toen Vermaelen kopte en Hradecky in eigen doel devieerde, was het wel prijs. Een EK-entree die kan tellen voor Vermaelen. Wat later kon de VAR het feestje van de o zo heerlijke combinatie De Bruyne - Lukaku niet meer verpesten. Oververdiende 0-2. Laat het echte EK beginnen voor de Duivels. Ze zijn er klaar voor.

65 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Ze gaan toch beter en sterker mogen spelen en hopen dat de verdediging de ploeg niet in de steek laat ...! Anders is het gedaan vrees ik
 • Paul Geeraerts

  3 maanden geleden
  Vanwaar komt toch al die lof voor Witsel? Net als vroeger waren het nu laterale passen, dat is alles! Tempo was bedroevend laag. Je zou denken dat deze spelers toch wel weten dat ze moeten in het gat lopen, openingen trekken enz, maar nee zeer statisch voetbal. Laat ons bidden dat Debruyne en Lukaku niet gekwetst geraken. En chapeau voor heel de verdediging, die waren allen zeer goed.
 • Dave Janssens

  3 maanden geleden
  Het enige waar ik Martinez niet meteen kon volgen was Denayer naast Boyata. Maar hij zette Boyata wel centraal en dat was dan wel weer positief. Die deed het overigens weer "steengoed" zeg. En Denayer speelt uiteindelijk ook een goede match. Het vertrouwen dat Martinez zijn spelers blijft gunnen is wat mij betreft bewonderenswaardig en iets waar wij Belgen veel van kunnen en zelfs moeten leren.
 • Marino Osselaer

  3 maanden geleden
  Met geluk gewonnen belgie enkele flitsen goed voetbal dankzij de bruyne ,doku,lukaku Hazard word nooit meer de oude en zo kan ik nog even verder gaan maar grootste probleem is jullie verdediging jammer dat ik het moet zeggen maar dit is geen ploeg dat dit E.K gaat winnen zeker weten
 • Claudia Pauwels

  3 maanden geleden
  Verdient. Maar zullen toch uit een ander vaatje moeten tappen en hopen dat De Bruyne en Lukaku niet uitvallen. Zonder hen word het niets
 1. Zoontje van Lukaku aanwezig in stadion én op z'n scheenbeschermers tijdens 100ste wedstrijd voor Rode Duivels
  Play
  Rode Duivels
  7

  Zoontje van Lukaku aanwezig in stadion én op z'n scheenbe­scher­mers tijdens 100ste wedstrijd voor Rode Duivels

  Opvallend zicht na de wissel van Romelu Lukaku. Wanneer de spits - toch weer goed voor een doelpunt tegen Tsjechië - zijn sokken wat afrolt, komen zijn scheenbeschermers tevoorschijn. Op het linkse exemplaar staat een aandoenlijke foto van Lukaku met zijn zoontje Romeo. Wanneer er achteraf naar gevraagd wordt, trekt hij de sok snel terug op. Privé houdt hij ook liever privé.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).