BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Kevin De Bruyne reist niet mee naar Rusland voor openingsmatch Rode Duivels op EK

Rode DuivelsZíjn plekje op het vliegtuig van de Rode Duivels blijft leeg. Kevin De Bruyne (29) past voor Rusland – het licht nog niet op groen. “Ik hoop Denemarken te halen.”

12 reacties

 • Marcq Adriaens

  2 weken geleden
  Ik weet niet maar ik heb de indruk dat K.D.B. niet graag meer bij de duivels speelt of alleszins toch minder interesse.
 • Wilfried Vanden Berg

  2 weken geleden
  Maarten Nijs ja misschien . Als Lukaku aankomt in Rusland kan hij misschien al een plaats reserveren aan het doel van de tegenstander, kan hij daar al zijn stoel gaan plaatsen, kan hij tenminste gaan zitten en wachten tot hij de bal op de voet krijgt .
 • Wilfried Vanden Berg

  2 weken geleden
  Spijtig dat Kevin er niet bij is . De beste is er niet bij spijtig . Genees goed Kevin ze gaan je nog hard nodig hebben. Veel beterschap. Je bent de aller beste .
 • rudi berghmans

  2 weken geleden
  Als hij dan toch zo belangrijk is voor de ploeg kan hij beter meegaan en naast de trainer staan
 • Peter Van Endert

  2 weken geleden
  Kevin De Bruyne is dit nu om te lachen blijft toch gewoonweg thuis dat is de beste oplossing. We zullen het zonder uw ook wel redden
 1. HERBELEEF. Martínez en Hazard spreken pers toe, Henry zet Lukaku & De Bruyne met mond vol tanden
  Play
  Rode Duivels
  12

  HERBELEEF. Martínez en Hazard spreken pers toe, Henry zet Lukaku & De Bruyne met mond vol tanden

  Amper twee dagen zijn ze in België geweest na hun wedstrijd tegen Denemarken. Deze namiddag stegen onze Rode Duivels alweer op in Charleroi. Bestemming: Sint-Petersburg, voor de derde en laatste groepswedstrijd tegen Finland. In de voormiddag trainden ze nog een laatste keer in Tubeke, ‘s avonds volgde er een persconferentie met Roberto Martínez en Eden Hazard. Hieronder herbeleeft u het verloop van matchday -1!
 2. Witsel: “Hoop nieuwe stap te zetten tegen Finland”
  Rode Duivels
  1

  Witsel: “Hoop nieuwe stap te zetten tegen Finland”

  Axel Witsel vierde in het Parken Dtadion in de hoofdstad Kopenhagen een opmerkelijke rentree in het duel tegen Denemarken. Op het uur mocht Witsel op de zes Leander Dendoncker komen vervangen en zo voltrok het mirakel zich helemaal, amper vijfenhalve maand nadat hij op zaterdag 9 januari in het duel met Borussia Dortmund tegen RB Leipzig op het halfuur met een scheur in de achillespees uitviel en zijn EK-droom voorbij leek.
 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.