AP
Volledig scherm
© AP

Huilende Lukaku scoort er twee, en draagt die op aan Inter-ploegmakker Eriksen: “Z’n kinderen hebben hem nodig, en wij als ploeg ook”

EK VoetbalRomelu Lukaku heeft alweer twee doelpunten gescoord voor de Rode Duivels. Hij droeg beide doelpunten op aan ploegmakker Christian Eriksen, en plaatst de zege dan ook in z'n context: “Ik ben blij met de overwinning, maar mijn gedachten zijn nu bij Christian.” Ook Toby Alderweireld speelde nog samen met de Deen.

2 reacties

 • Fons Dewaele

  3 maanden geleden
  Top prestatie, verder zo jongens.
 • alfons moons

  3 maanden geleden
  Lukaku doet wat hij moet doen ! Tweede goal was sterk ! Boyata : uitblinker !
 1. Bekladde muurschildering van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewoners zorgen voor pakkend eerbetoon
  Ek voetbal
  5

  Bekladde muurschil­de­ring van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewo­ners zorgen voor pakkend eerbetoon

  De muurschildering van Marcus Rashford in Withington (Manchester) die door vandalen beklad werd met aanstootgevende graffiti, is al herschilderd. Na Rashfords penaltymisser in de EK-finale tegen Italië werd die muurschildering het mikpunt van vandalisme en racisme. Maar gisteren waren enkele buurtbewoners er al snel bij om er net een pakkend eerbetoon van te maken, met hartjes en boodschappen van liefde voor de speler van Manchester United die zich inzet tegen kinderarmoede. Vandaag werd de beeltenis van Rashford hersteld en inmiddels ziet de muurschildering er dus weer uit als vanouds.