Hoog bezoek in Tubeke: koning Filip bezoekt Duivels en krijgt gepersonaliseerd truitje mee naar huis

Rode DuivelsHoog bezoek in Tubeke vandaag. De Rode Duivels en de staf kregen het bezoek van koning Filip, die de spelers voor hun afreis naar Rusland kwam groeten. Op beelden van de RBFA-app is te zien hoe CEO Peter Bossaert en bondscoach Roberto Martinez de koning opwachten en aanvoerder Eden Hazard alle spelers persoonlijk aan hem voorstelt. Zo feliciteert de koning Dries Mertens met het doelpuntenrecord dat hij brak bij Napoli en gaf Kevin De Bruyne toe te mikken op de tweede groepswedstrijd tegen Denemarken. De koning ging ook niet zonder lege handen naar huis. Bij zijn vertrek kreeg hij nog een gepersonaliseerd truitje van de Rode Duivels.

2 reacties

 • dirk warlop

  2 weken geleden
  Heel mooi,geniet er zelf van
 • Koen VANDEN NEUCKER

  2 weken geleden
  Prachtig!
 1. Onze chef voetbal legt uit waarom Martínez ondanks zwaardere tabelhelft vol voor groepswinst gaat: “Speculeren zou indruisen tegen het eergevoel van zijn selectie”
  PREMIUM
  Rode Duivels
  15

  Onze chef voetbal legt uit waarom Martínez ondanks zwaardere tabelhelft vol voor groeps­winst gaat: “Speculeren zou indruisen tegen het eergevoel van zijn selectie”

  Ondanks een erg zwakke eerste helft tegen Denemarken, maakt bondscoach Roberto Martínez zich weinig zorgen over zijn Rode Duivels. “Martínez loopt ondanks al die weggegeven kansen écht wel hoog op met zijn defensie”, schrijft onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Meer nog: de Spanjaard wil vol voor groepswinst gaan - ook al brengt ons dat in de lastige tabelhelft waarin we wellicht Italië en Frankrijk zullen moeten elimineren op weg naar de finale. En daar heeft hij een goede reden voor.
 2. Martínez tevreden over Eden Hazard: “Hij oogt fysiek sterk, ik maak me geen zorgen om hem”
  Play
  ROde Duivels
  6

  Martínez tevreden over Eden Hazard: “Hij oogt fysiek sterk, ik maak me geen zorgen om hem”

  Een dag na de 0-2-zege tegen Finland heeft bondscoach Roberto Martínez de pers toegesproken in Tubeke. Martínez blikte tevreden terug op de groepsfase, maar de focus ligt nu al op de wedstrijd van zondag. Of Eden Hazard ook dan in de basis staat, wilde de Spanjaard nog niet kwijt, maar de prestatie van Hazard maandag stemde de bondscoach wel tevreden. “Hij had plezier.”