Jérémy Doku werd maandag wel ingeënt.
Volledig scherm
Jérémy Doku werd maandag wel ingeënt. © BELGA

Hoofd werkgroep vaccinatie over Rode Duivels die geen vaccin willen voor EK: “Ze zijn beschermd. Spelers, coach en bond zijn pro-vaccinatie”

Rode DuivelsHet bericht als zou amper de helft van de Rode Duivels een coronavaccin willen voor de aftrap van het EK voetbal, moet genuanceerd worden. Dat zegt Dirk Ramaekers, hoofd van de werkgroep vaccinaties. “Een aantal spelers was al gevaccineerd in het buitenland, anderen hebben recent Covid doorgemaakt en zijn zo enkele maanden beschermd. Het gaat slechts om één of twee spelers die zich niet wil laten vaccineren. Vannamiddag verduidelijkt de voetbalbond een en ander op een persconferentie.

23 reacties

 • Eddy De Wulf

  4 maanden geleden
  Uit respect zouden ze zich moeten vaccineren, not dus
 • LUC WULLAERT

  4 maanden geleden
  Krijgen in alles hun gelijk en voorkeursbehandelingen
 • stefan crama

  4 maanden geleden
  Geen vaccin, geen EK. Duidelijk toch.
 • Thomas Vandevelde

  4 maanden geleden
  Uiteraard vormen zij die al COVID gehad hebben en zo sportief (en jong) zijn risico. Waarom vaccineert men eerst de oudste van de bevolking, degene die bij wijze van spreke morgen kunnen sterven van ouderdom? Omdat zij ook het grootste risico lopen. Ik sta men vaccin met alle plezier af aan mensen die het wel kunnen gebruiken
 • Moniek Smets

  4 maanden geleden
  Zij die zich niet willen inenten niet laten spelen , ikhoop van harte dat ze op het EK in de eerste ronde er uitleggen .