Natuurlijk hebben Luella en Saffiana hun eigen Duivels-truitjes. "Luella is héél enthousiast als haar papa op tv komt."
Volledig scherm
PREMIUM
Natuurlijk hebben Luella en Saffiana hun eigen Duivels-truitjes. "Luella is héél enthousiast als haar papa op tv komt." © RV

Exclusief thuis bij... Beth Martínez (39) supportert met de kinderen vanop afstand voor de Rode Duivels: “Ja, we zijn gelukkig in België. We zijn er ‘thuis’”

Rode DuivelsTerwijl Roberto Martínez (47) gefocust naast het veld staat, supportert zijn wederhelft vurig vanop afstand. Beth Martínez (39) en dochters Luella (7) en Saffiana (bijna 2) volgen het EK bij familie in Engeland. Het huis kleurt er tricolor en de zenuwen staan strak gespannen als ‘daddy’ op tv komt.  “Ik hoop oprecht dat ik hem pas terug zie half juli, na de finale.”

18 reacties

 • Eric Leysen

  3 maanden geleden
  Een vriendelijke man is Martinez. Een verademing in het voetbal om eens een rustige, aangename trainer te horen vertellen, persconferenties te geven. En altijd op een altijd even ontspannen manier.
 • eric meyers

  3 maanden geleden
  Martínez is een middelmatige trainer die nu al jaren geen prijs kan pakken met één van de beste ploegen ter wereld . Ze voelen zich allemaal thuis in België maar niemand voelt zich geroepen om de taal te leren , wij moeten ons maar aanpassen . Zou eens willen weten hoe ver je zou geraken als trainer van Spanje als je alleen Nederlands en Frans zou spreken en of de Spanjaarden dit zouden tolereren
 • Wannes Van De Velde

  3 maanden geleden
  Hij spreekt voetbaltaal.
 • Monique Van Herck

  3 maanden geleden
  Dirk de Meester jaloers misschien ? Ik kook en poets nog zelf en ben ook overal ter wereld gelukkig zolang ik mijn familie maar heb !
 • Gilbert Vermeersch

  3 maanden geleden
  Fijn dat ze zich goed voelen in België, dat ze zich met Engels en Spaans kunnen redden helpt natuurlijk.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).