BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Een land uit groep des doods in volgende ronde en Italië in kwartfinale? Deze mogelijke tegenstanders treft België als groepswinnaar

Rode DuivelsDe Rode Duivels hebben hun EK-duel tegen Denemarken met 1-2 gewonnen. Met dank aan Kevin De Bruyne. De Belgen zijn zo behoudens een mirakel (Finland moet al van België winnen) zeker van groepswinst. Maar welke tegenstanders kunnen de Duivels tegenkomen in de knock-outfase?

5 reacties

 • Jo Nijs

  3 maanden geleden
  Beter om te verliezen vandaag
 • Jamal Bel

  3 maanden geleden
  Ploegen ontwijken doet men niet op een toernooi,is een winnaar niet waardig.
 • Ivan Smissen

  3 maanden geleden
  Is het dan niet beter om tegen Finland een volledig B-elftal op te stellen met de bedoeling om 1-0 te verliezen?
 • thierry dewachter

  3 maanden geleden
  Klopt niet na Italië in eventuele kwartfinale zou winnaar groep E volgen vermoedelijk Spanje. Frankrijk is winnaar groep F en die speelt zijn halve finale tegen winnaar kwartfinale match 1 tegen match 3 ( Nederland- België? Indien winst Wales, )
 • Jelle Sas

  3 maanden geleden
  Kampioen ben,word je enkel als je alle ploegen kan kloppen die meestrijden voor het hoogste schavotje. Na de 1e helft van vandaag is er duidelijk werk aan de winkel. Verre van titelkandidaat op basis van deze wedstrijd. Cliché maar wakker aan de match beginnen zou al 1 en ander schelen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. ONS RAPPORT. Geniale De Bruyne en onverzettelijke Lukaku, maar ook een buis voor “teleurstelling van het EK tot nu toe”
  PREMIUM
  Rode Duivels

  ONS RAPPORT. Geniale De Bruyne en onverzette­lij­ke Lukaku, maar ook een buis voor “teleur­stel­ling van het EK tot nu toe”

  Een bar slechte eerste helft tegen Denemarken, een betere tweede in de regie van een geniale Kevin De Bruyne. Hij is dan ook zonder twijfel onze ‘man van de match’ met een 9/10. Ook een paar andere Duivels onderscheiden zich, maar er zijn ook heel wat twijfelgevallen en zelfs twee gebuisden. Onder hen de verrassende “teleurstelling van dit EK tot nu toe.”