Degryse en Mulder, na Eriksen-drama en zege Rode Duivels: “Sorry Lukaku, maar Kjaer is nu al de speler van het toernooi”

EK voetbalEen bewogen EK-dag gisteren. In Denemarken-Finland voltrok zich een drama toen Christian Eriksen in elkaar zakte - hij is intussen stabiel. De Rode Duivels wonnen dan weer hun opener tegen Rusland met 3-0. Meer dan genoeg zaken om bij het ontbijt over na te kaarten met onze analisten Marc Degryse en Jan Mulder. “Ik heb véél bewondering voor Kjaer.” 

10 reacties

 • Sam Bedfort

  3 maanden geleden
  Erg leuk dit. Meer van dat.
 • danny janssens

  3 maanden geleden
  Gislain Gosseye , de nagel op de kop. Dit is de manier dat Lukaku op zijn best is. Meer van dat!
 • Ronny Ceunen

  3 maanden geleden
  Mogen deze twee echt blijven tot het einde van dit toernooi ??
 • Benji Witters

  3 maanden geleden
  De 2 beterweters,redelijk goede voetballers geweest. Maar als analisten?
 • GISLAIN GOSSEYE

  3 maanden geleden
  Misschien zullen de rode duivels eindelijk begrijpen hoe Lukaku dient aangespeeld te worden zoals bij zijn tweede doelpunt. Het is niet de eerste keer dat hij op dergelijke wijze scoort.
 1. Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsiche opmerkingen na penaltymisser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”
  EK voetbal
  1

  Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsi­che opmerkin­gen na penaltymis­ser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”

  Bukayo Saka heeft op zijn Instagram-pagina voor het eerst gereageerd na zijn penaltymisser in de EK-finale tegen Italië. Engeland verloor van La Squadra Azzurra na strafschoppen. Na 120 minuten stond het 1-1. Saka kon Engeland in de running voor de eindzege houden, maar hij miste de beslissende elfmeter. Na de match kreeg hij net als Sancho en Rashford - die ook hun strafschop niet konden omzetten - racistische opmerkingen naar het hoofd geslingerd.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.