Matthew Perry, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Jennifer Aniston en Lisa Kudrow.
Volledig scherm
PREMIUM
Matthew Perry, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Jennifer Aniston en Lisa Kudrow. © Photo News

Is de ‘Friends’-reünie het wachten waard? “Laat onze vrienden zijn, ze zijn moe”

TV“Could you BE any more late?”, zwanst Jennifer Aniston op z’n Chandler Bings, wanneer Matthew Perry als allerlaatste binnendruppelt. Plaats van de afspraak: de studio waar het zestal tien jaar lang tv-geschiedenis schreef. Een serene en best emotionele start van een ruim anderhalf durende aflevering met behoorlijk wat ups en downs. Vrienden komen nooit ongelegen, maar geldt dat ook nog na 17 jaar? “Matt LeBlanc (Joey Tribbiani) bleek de enige van de groep die zich nog wat herinnerde van hun sneltrein-glorietijd.”

17 reacties

 • David Pittevils

  4 maanden geleden
  Ik vind die série echt wel grappig en Ontspannend!
 • Johan Termeule

  4 maanden geleden
  Ik heb 5 of 6 minuten gekeken en toen heel snel weggezappt. Zonde van 't geld. Wat 'n zielig zooitje is die Matthew Perry zeg. Is niks meer dan een alcoholistische drugsverslaafde. Als je hem ziet, twijfel je of hij wel tot 3 kon tellen. Lijkt me stug dat hij nog iets van die reünie opname af weet. Die dames... "Rachel en Monica", wat zijn die lelijk geworden zeg. Nog meer spuitjes met botox in hun gezicht laten zetten. De enige die de tand des tijds goed heeft doorstaan is Lisa Kudrow.
 • Dirk Van den Bogaert

  4 maanden geleden
  Nooit naar gekeken en ik heb zo'n gevoel dat ik dat nu ook niet ga doen.
 • Ronny Van de Wal

  4 maanden geleden
  Nu nog de film?wat een heisa allemaal zeg.
 • Jurgen De doncker

  4 maanden geleden
  Nee ze zijn allemaal in de 50 .ze willen gewoon nog wat geld scheppen voor een babbeltje .makkelijk verdiend .meer verdienen in 1 dag dan de meeste in heel hun leven.