Maaike Cafmeyer is een van de negen vrouwen die zich burgerlijke partij stelden.
Volledig scherm
Maaike Cafmeyer is een van de negen vrouwen die zich burgerlijke partij stelden. © Joel Hoylaerts / Photonews

Van "mitraillette aan berichten" tot "verdachte zoenscène": dit vertellen de vrouwen over Bart De Pauw op de eerste procesdag

Het proces tegen Bart De Pauw (53) is vandaag van start gegaan. De Pauw staat terecht voor belaging van en elektronische overlast bij minstens dertien vrouwen door hen ongewenst seksueel getinte berichten te sturen. De Pauw is net zoals het merendeel van de negen vrouwen die zich burgerlijke partij stelden aanwezig in de rechtszaal. De vrouwen brengen op het proces een resem aan details over het gedrag van De Pauw.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.