Videoboodschap van Bart De Pauw in 2017
Volledig scherm
PREMIUM
Videoboodschap van Bart De Pauw in 2017 © RV

RECONSTRUCTIE. Bart De Pauw nuanceerde aantijgingen tegenover ondervragers én zijn entourage: “Ik die actrice gestalkt? We hadden een affaire!”

Het lijkt erop dat Bart De Pauw (52) de vele expliciete en ongepaste sms’jes aan vrouwen zal moeten uitleggen aan de rechter. Het parket wil hem namelijk voor de rechtbank slepen. Tijdens het onderzoek de voorbije twee en een half jaar heeft de televisiemaker al veel genuanceerd - tegenover ondervragers én naasten. “Ik die actrice gestalkt? We hadden een affaire! Ik stond voor haar deur omdat ze het mijn vrouw wilde vertellen.” En wat dan met die andere actrice die hij wilde neuken? “Sorry, te veel gedronken.” Een reconstructie.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst
  Play

  Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst

 2. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?