Rani De Coninck in de bres voor De Pauw: “Bart is al aan schandpaal genageld voor het proces”

“Ik ken Bart al heel lang en heb nooit problemen met hem gehad.”  Radiopresentatrice Rani De Coninck (51) heeft het in ‘De Cooke & Verhulst Show’ opgenomen voor televisiemaker Bart De Pauw. “Het is jammer dat je al veroordeeld wordt voor het proces wanneer je bekend bent.”

91 reacties

 • janine imschoot-boyer

  2 weken geleden
  ik ben akkoord met Rani. Niemand durft het hardop te zeggen maar heel veel mensen denken er ook zo over. Dit kan nooit een eerlijk proces worden. Het verdict was al gevallen voor het proces ooit begonnen was. Wat hij ook gedaan heeft. Ik heb zelfs heel lang gedacht dat Bart de pauw een project en programma aan het maken was over hoe snel mensen een (voor)oordeel hebben. de film The wave was ook een project over hoe snel mensen veranderen als de situatie daar is.
 • Marc Uytdewilgen

  2 weken geleden
  Eerst met plezier de spelletjes meespelen en daarna hulproepen. .Je zou het kunnen vergelijken met vrouwen die een geschenk aan hun baas aanbieden, maar daarna een klacht wegens diefstal door de ontvanger bij de politie neerleggen! Maaike Cafmeyer. je stond vroeger hoog bij mij aangeschreven (ben ook een West-Vlaming) +9 op de schaal van 10; nu vind ik je een ''sencuur''!
 • Leopold Vanhoof

  2 weken geleden
  Erg moedig van Rani De Coninck. Topwijf of mag dat niet meer worden gezegd?
 • Ellen Quasten

  2 weken geleden
  Top Rani, Als er 3 bv”s zijn waarbij op sociale media filmpjes rondgaan die veel erger zijn dan wat woorden en die personen blijven de steun krijgen en blijven zelfs dagelijks op tv te zien. Toch niet echt normaal dat je zo een filmpjes maakt. Dat is veel erger dan dit toneelstuk. Sommige mensen mogen alles en anderen niets
 • Dick DECOCK

  2 weken geleden
  Makkelijk stalker verdedigen als het jezelf of iemand van je familie niet overkomt, en zeker vanuit een machtpositie als werkgever