Bart De Pauw in de rechtbank gisteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart De Pauw in de rechtbank gisteren. © Photo News

“Geen monster, maar een zielige man”: dit was de eerste procesdag in de zaak-Bart De Pauw

Hij jaagde tezelfdertijd op meerdere vrouwen. Actrices, stagiaires, medewerksters: hij noemde ze allemaal 'muis'. En ze waren voor hem allemaal 'de enige'. Op die manier is Bart De Pauw (53) gisteren neergezet door de advocaten van de vermeende slachtoffers. Als een seriële stalker die al 15 jaar bezig was. Een zielige man ook, die melancholisch werd als zijn pijlen wéér maar eens doel misten. "Als je niet wil afspreken, spring ik van het dak."

19 reacties

 • wim CLAES

  1 week geleden
  De vraag blijft; blijft dit proces juridisch overeind? Hoger beroep en cassatie loert om de hoek
 • sarah olemans

  1 week geleden
  Wordt hier eigenlijk is gedacht aan BDP zijn vrouw en kinderen? Iedereen heeft hier zijn mening over Bart gezegd maar in de eerste plaats zijn zijn vrouw en kinderen het meeste getroffen.
 • monique bolen

  1 week geleden
  Ik schenk er weinig aandacht aan en heb het ook nooit gedaan, zelfs een tijd gestalkt op de vaste lijn dag en nacht door x-liefje zoon en de politie deed er gewoon niets mee, gewoon de stekker er uit tot ze het zelf beu werd.
 • Chris Ysebaert

  1 week geleden
  Dit is de beste show die hij ooit gemaakt heeft.
 • ringo van der pulst

  1 week geleden
  Hij is al veroordeeld en gestraft nog voor er een woord gezegd is in de rechtbank.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Jambon droomt van Vlaams paviljoen op wereldtentoonstelling

  Jambon droomt van Vlaams paviljoen op wereldten­toon­stel­ling

  Vlaams minister-president Jan Jambon heeft zondag, bij de start van de Vlaamse week op de Expo in Dubai, een bezoek gebracht aan het Belgische paviljoen. Het gebouw is een bijzonder staaltje van architectuur, dat door het weekblad Time Out wordt geprezen als "één van de coolste gebouwen" van de Expo. Op de gevel staan de drie regio's Vlaanderen, Wallonië en Brussel vermeld, die bevoegd zijn voor buitenlandse handel, maar de bezoekende toeristen blijken toch vooral geïnteresseerd in de typisch "Belgische" producten als chocolade, wafels en frieten.