Advocaat van De Pauw ontgoocheld over vonnis: “Bijzonder strenge straf. Bart is slachtoffer van veranderende tijdsgeest”

Michaël Verhaeghe, de advocaat van Bart De Pauw, heeft ontgoocheld gereageerd op het vonnis dat vandaag viel in de rechtszaak rond zijn cliënt. “Bart heeft een inschattingsfout gemaakt en hij heeft zich daarvoor op de zitting uitgebreid en overtuigend verontschuldigd”, klonk het. “De excuses zijn al zeker door de rechtbank aanvaard en in rekening genomen in de strafmaat. Het is desondanks een bijzonder strenge straf, zeker als we weten van waar we komen.”

6 reacties

 • patrick de bock

  1 week geleden
  Je zou van een advocaat toch een ‘wijzer’ antwoord verwachten.
 • Jakke Troost

  2 weken geleden
  Het is net omdat de tijdsgeest is veranderd dat vrouwen hier bu mee naar buiten durven komen. Gelukkig maar.
 • Joris Janssens

  2 weken geleden
  Er alors? Ten tijde van de Hunnen was moorden en verkrachten ook iets van de tijdsgeest. Gelukkig veranderen tijdsgeesten...
 • Karel Belmans

  2 weken geleden
  Hij is terecht bestraft! Als hij wil vreemd gaan, daarvoor zijn er voldoende bordelen! Maar laat de anderen vrouwen gerust!
 • Dirk Delaere

  2 weken geleden
  BDP is GEEN slachtoffer!!! Hij is een daader. Ook 10 jaar geleden was hetgene hij geeft gedaan niet toegelaten. Het enige wat zich verandert geeft is dat de slachtoffers hedendagen durven spreken.