Bart De Pauw
Volledig scherm
Bart De Pauw © © VRT

Advocaat Bart De Pauw reageert nadat negen vrouwen naar buiten treden: “Bart is alweer veroordeeld nog voor het proces begonnen is”

Michaël Verhaeghe, advocaat van Bart De Pauw reageert nu negen vrouwen naar buiten treden: “Het blijft ons verbazen dat Bart in de media én in het persbericht voor de zoveelste keer al veroordeeld wordt op basis van beschuldigingen, waarvan niemand weet of ze überhaupt waar zijn en waarover het echte debat nog moet gevoerd worden.”

59 reacties

 • Freddy Madou

  2 maanden geleden
  Beste Willy Eeckhout mag ik u er op wijzen dat Bart zelf het proces aangespannen heeft , want de vrouwen wilden het in der minne regelen, maar Bart wil verder doen reden de schade die aangericht is tegenover de persoon Bart de Pauw.
 • Axel Italis

  2 maanden geleden
  Voor degenen die hem nog steunen: Trump heeft ook gewonnen zeker. 9 vrouwen hé, niet één of twee, negen. Tof voor zijn echtgenote!
 • Dirk Delaere

  2 maanden geleden
  Mr. Verhaeghe is blijkbaar vergeten dat het Bart De Pauw en zijn vrouw zelf zijn die een paar weken geleden de pers opgezocht hebben om het verhaal weer in de openlijk te brengen. Nu die Strategie niet blijkt te werken moet hij niet klagen over media aandacht!
 • Davy Van Tieghem

  2 maanden geleden
  Na alle beschuldigingen aan het adres van Bart hoop ik dat er gerechtigheid schied.
 • FRANS VAN STEENBERGEN

  2 maanden geleden
  Inderdaad, hoe eerlijk is dit proces nog? Leven we niet in een maatschappij met heel lange tenen? Hoe ver is te ver? Voor sommigen zijn "oude moppen" ineens smakeloze humor. Hopelijk brengt deze rechtzaak een heldere kijk op de feiten.
 1. Jules Hanot schrijft een brief aan Gène Bervoets: “Eigenlijk was ik je helemaal vergeten, moet ik bekennen”
  PREMIUM
  TV
  1

  Jules Hanot schrijft een brief aan Gène Bervoets: “Eigenlijk was ik je helemaal vergeten, moet ik bekennen”

  In tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week richt hij zijn pen tot Gène Bervoets, die de hoofdrol speelt in het tweede seizoen van ‘Beau Séjour’. “Aangevoerd door een goed geconserveerde veteraan van bijna 65 die elke aflevering bewijst dat op talent geen leeftijd staat.”
 1. Woordvoerster van slachtoffers Liesbet Stevens: “We wilden jacht naar hun identiteit in zaak Bart De Pauw vermijden”

  Woordvoer­ster van slachtof­fers Liesbet Stevens: “We wilden jacht naar hun identiteit in zaak Bart De Pauw vermijden”

  De negen slachtoffers in de zaak Bart De Pauw zijn vandaag - eerder dan voorzien- uit de anonimiteit getreden na een perslek. Hun namen zouden bij de volgende zitting - gepland voor volgende week - sowieso bekendgemaakt worden. “We wilden vermijden dat er een jacht zou ontstaan naar de identiteit van de slachtoffers”. Dat zegt Liesbet Stevens, woordvoerster van de slachtoffers en adjunct-directrice van het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen en de woordvoerster van de slachtoffers in een gesprek met VTM NIEUWS.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst
  Play

  Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst

 2. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?