Een archiefbeeld van Eric Van Meir op de Lierse Grote Markt.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van Eric Van Meir op de Lierse Grote Markt. © David Legreve

Eric Van Meir (53) rekent België tot de kanshebbers op EK-eindwinst: “Laat ons stoppen met zagen over lichamelijke toestand Hazard, Witsel en De Bruyne”

voetbal 'Bijna vergeten' EK-gangersOok al werd Euro 2000 een tegenvaller voor de Rode Duivels en kwam hij zelf niet van de bank, toch houdt Eric Van Meir (53) een eerder positief gevoel over aan dat EK in eigen land. Het komende EK van onze nationale ploeg wil de ex-speler van Lierse eveneens positief benaderen. “Laat ons stoppen met zagen over de lichamelijke toestand van Hazard, Witsel en De Bruyne en focussen op de vele troeven die we hebben.”

  1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
    Energie

    Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

    Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.