Alex Verniers beleefde een gouden periode bij FC Beringen.
Volledig scherm
Alex Verniers beleefde een gouden periode bij FC Beringen. © Borgerhoff

Alex Verniers (FC Beringen) over de tijd van toen: “Jammer dat de grasmat van het Mijnstadion gaat wijken voor kunstgras”

Voetbal TraditieclubsMiddenvelder Alex Verniers (63) beleefde gouden jaren bij zijn FC Beringen. Op een boogscheut wonend van het Mijnstadion begon de sierlijke middenvelder echter bij de jeugd van Stal Sport op 10-jarige leeftijd. Zes jaar later volgde de overstap naar FC Beringen. Na twee jaar bij de Uefa’s mocht Alex Verniers als 18-jarige zijn debuut vieren in eerste klasse.

 1. Seppe Odeyn grijpt in spurt nipt naast winst in Powerman Portugal: “Best fier op mijn race”
  duatlon

  Seppe Odeyn grijpt in spurt nipt naast winst in Powerman Portugal: “Best fier op mijn race”

  Nadat hij vorig jaar de eerste editie van de Powerman van Portugal op zijn naam schreef, werd Herentnaar Seppe Odeyn zondag tweede in dezelfde wedstrijd. Na een beklijvende eindspurt trok de Nederlander Daan De Groot aan het langste eind. Toch blikte Odeyn met tevredenheid terug op zijn wedstrijd. Overijsenaar Christophe De Keyser liep naar een knappe vijfde plaats in zijn eerste wedstrijd van het seizoen.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  2

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01