Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Getty Images/Westend61

Worden we nog bruin van de septemberzon? 2 dermatologen leggen uit en geven tips voor hoe je je zomers kleurtje kan verlengenHet einde van de zomer mag dan met rasse schreden naderen, momenteel zijn de weergoden ons nog bijzonder gunstig gezind. Geweldig, want dan kunnen we ons kleurtje van de zomer nog wat verlengen en intenser maken. Toch? Of hoe werkt dat? We vroegen het aan twee dermatologen, Thomas Maselis en Solange Lintermans. “Het proces van huidvernieuwing en afschilfering duurt onder normale omstandigheden drie weken.”

 1. Beautyredactrice Sophie vergelijkt dure en goedkope BB-crèmes voor een nazomerglow: “Alsof je een permanente Instagramfilter bijhebt”
  PREMIUM

  Beautyre­dac­tri­ce Sophie vergelijkt dure en goedkope BB-crèmes voor een nazomer­glow: “Alsof je een permanente Instagram­fil­ter bijhebt”

  Hoe hou je die zomerglow nog even langer vast? Door ze te smeren. Elke maand gaat beautyredactrice Sophie op zoek naar het beste product in zijn categorie. Deze keer? BB-crème: een mix tussen een luchtige verzorging en een egaliserend laagje. Van een magere 6 tot een schrikwekkende 85 euro: beautyredactrice Sophie zoekt uit waar het verschil zit. “Ik hou best van een mooie glow, maar nu lijkt het alsof ik in een bad highlighter ben gevallen”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.