Redactrice Roxanne test een opblaasbaar bad uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Redactrice Roxanne test een opblaasbaar bad uit. © Roxanne Wellens

Redactrice Roxanne test een opblaasbaar bad: “Ik trek de dop voorzichtig uit het bad, bang dat het appartement onder water zal lopen”

Ben jij een douchemens of een badmens? Hou van je van heerlijk baden, maar woon je op een appartement zonder bad... tja. Dat doet pijn, zeker als de winter ijskoud toeslaat zoals de voorbije dagen. De opklap- en opblaasbare baden die op de markt circuleren, lijken een aantrekkelijke oplossing. Werken ze ook echt, of is je living binnen de kortste keren een waterparadijs? Redactrice Roxanne bijt de spits af en test een opblaasbaar bad van het merk Tubble. “Het bad vult heel traag. Maar dan zie ik dat ik de stop naar de afvoer ben vergeten sluiten. Ik rol met mijn ogen. Bridget Jones gaat in bad, hoor.”

 1. Cheesy pop uit de jaren 80 is de beste remedie tegen stress, volgens studie

  Cheesy pop uit de jaren 80 is de beste remedie tegen stress, volgens studie

  Stress, stress will tear us apart, again ... Stress is een gekende boosdoener, zowel voor ons mentale als voor ons fysieke welzijn. De positieve effecten van muziek hebben we allemaal al eens ervaren: je favoriete nummer opzetten en luidkeels meezingen kan een wereld van verschil maken voor hoe je je voelt. Een recente studie heeft onderzocht welke muziekgenres nu precies het beste helpen tegen stress, en jaren 80 popmuziek kwam uit als grote winnaar.
 2. Kristallen duimstenen zijn de nieuwe stressballen

  Kristallen duimstenen zijn de nieuwe stressbal­len

  Halfedelstenen en kristallen zijn al een tijdje bezig aan een opmars. Ze doen dienst als decoratie op salontafels en nachtkastjes van influencers, ze worden verwerkt in kaarsen, juwelen en beauty tools. Al gehoord van de steeds populairder wordende duimsteen of worry stone? Een compact, plat kristal dat je overal mee naartoe neemt en al eeuwenlang wordt gebruikt om stress te verlichten. “Het is de bedoeling dat de je steen bij jou draagt, zodat je er kracht uit kan putten wanneer je het nodig hebt.”
 1. Van prachtige herbruikbare watjes tot ‘succesplanners’: 8 nieuwe Belgische merken voor en door vrouwen

  Van prachtige herbruikba­re watjes tot ‘succes­plan­ners’: 8 nieuwe Belgische merken voor en door vrouwen

  Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Naar aanleiding daarvan verzamelt JBC onder de ‘Local Market’ de leukste geschenken voor en door vrouwen. Stuk voor stuk unieke producten van Belgische makelij, ideaal om de speciale vrouwen in jouw leven mee in de bloemetjes te zetten. Van je hardwerkende mama tot je ambitieuze dochter en de vriendin die altijd voor je klaarstaat: er is voor elk wat wils.
 1. Vergeet skiën en snowboarden, dit is hoe je aan wintersport doet in stijl
  Play

  Vergeet skiën en snowboar­den, dit is hoe je aan winter­sport doet in stijl

 2. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king