Links: Demi Lovato met hun 'wand'.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Demi Lovato met hun 'wand'. © Instagram @ddlovato / Pexels

Demi Lovato brengt ‘wand’-vibrator uit. Tips van experts om het seksspeeltje te vinden dat bij je past: “Vraag jezelf af: ‘hoe kom ik klaar?’”

De non-binaire popster Demi Lovato (29) brengt een eigen vibrator op de markt: de ‘Demi Wand’. Dat een ster een eigen speeltje uitbrengt, is niks nieuws meer: vibrators zijn immers hotter dan ooit. Het maakt dat het aanbod ondertussen gigantisch is, en het kiezen van een speeltje dat bij je past een moeilijke klus kan zijn. Kies je voor een luchtdruksimulator? Of een duovibrator? Seksuologen, een vibratorinfluencer en een erotisch counselor helpen je op weg. “Met een krachtige bulletvibrator kan je ook de eikel van de man masseren.”

 1. SEXPERTISE: OnlyFans-gebruiker Steve komt zelden klaar. “Kan ik daar iets aan doen?” Seksuoloog Mieke Mievis geeft antwoord
  PREMIUM

  SEXPERTISE: OnlyFans-gebruiker Steve komt zelden klaar. “Kan ik daar iets aan doen?” Seksuoloog Mieke Mievis geeft antwoord

  Seks is meer dan enkel het orgasme, en toch wordt dat beschouwd als het ultieme hoogtepunt. Maar wat als het heel veel moeite vraagt? Kapper Steve (36) houdt van seks, en deelt pikant beeldmateriaal van zichzelf op OnlyFans. “Maar klaarkomen is één groot mysterie voor me. Het gebeurt zelden tot nooit.” Relatietherapeut en seksuoloog Mieke Mievis praat over mogelijke oorzaken én oplossingen.
 2. ‘Klitvriendelijke’ soloseks, gedeeld plezier of speeltjes voor mannen? 3 experts maken je wegwijs in seksspeeltjes
  PREMIUM

  ‘Klitvrien­de­lij­ke’ soloseks, gedeeld plezier of speeltjes voor mannen? 3 experts maken je wegwijs in seksspeel­tjes

  “Er is al enkele jaren een tweede seksuele revolutie aan de gang. Dit keer met de juiste hoofdrolspeler: het vrouwelijk genot.” Slimme seksspeeltjes hebben er hun missie van gemaakt om de orgasmekloof tussen man en vrouw te overbruggen. Erotisch counselor Ann Cuyvers en seksuologe Kaat Bollen brengen de do’s-and-don’ts bij speelgoed voor volwassenen in kaart én lijsten de spannendste speeltjes op. Seksuoloog Wim Slabbinck legt uit waarom mannen geen seksspeeltjes (lijken) te kopen. “Nochtans hebben alle mannen een ‘p-spot’.”
 1. Bar slecht in oriëntatie? Misschien heb je ruimtelijke dyslexie. Neuroloog geeft uitleg: “Heeft niks met intelligentie te maken”

  Bar slecht in oriëntatie? Misschien heb je ruimtelij­ke dyslexie. Neuroloog geeft uitleg: “Heeft niks met intelligen­tie te maken”

  Verloren lopen in het restaurant na een toiletbezoek, de verkeerde kant op wandelen nadat je een winkel buiten stapt of de weg naar huis niet meer vinden. Voor sommigen is het dagelijkse kost. Dat kan aan een slecht oriëntatievermogen liggen, maar er bestaat ook zoiets als ruimtelijke dyslexie, of Developmental Topographical Disorientation (DTD). Neuroloog Phyllis Vanwalleghem legt uit wat het is. “Bij sommigen is het aangeboren, anderen krijgen het na een trauma aan de hersenen.”
 2. Voorproefje van NINA met Julie Vermeire en 3 andere eeuwige optimisten. “Ik heb heel goed leren
praten. Dat maakt me sterker”

  Voorproef­je van NINA met Julie Vermeire en 3 andere eeuwige optimisten. “Ik heb heel goed leren praten. Dat maakt me sterker”

  “Ik wil positiviteit uitstralen én overbrengen op de mensen. Want het leven is al zuur genoeg.” Het is alweer bijna december. In NINA warmen we ons tijdens deze korte dagen aan de vrolijkheid van rasoptimisten Julie Vermeire, Yassine Ouaich, Rani De Coninck en Sabine Hagedoren. Psychologe Elke Smeets geeft tips hoe ook jij positiever in het leven kan staan.