Zussen Mandy en Gloria (links) en presentatrice Danira Boukhriss (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Zussen Mandy en Gloria (links) en presentatrice Danira Boukhriss (rechts). © Suitsherwell & Shari Ruzzi / @danira_bt op Instagram

Zussen Mandy en Gloria maken maatpakken voor vrouwen, en die trend slaat aan. “Je kan hem ook sexy dragen op een date. Ik spreek uit ervaring”

In de kast van presentatrice Danira Boukhriss prijkt sinds mei een wit kostuum van Suitsherwell. En ze is niet de enige vrouw die het voorbije jaar de kracht van het pak ontdekte. Mandy (31) en Gloria (28), bedenksters van Suitsherwell, leiden de revolutie in ons land. “Onze pakken zijn serieus, stijlvol, én sexy. Vrouwen moeten inzien dat ze dat állemaal kunnen zijn.” Een modepsycholoog en sociaal psycholoog verklaren de trend, en een styliste tipt hoe je een mooi kostuum kiest en stylet. 

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Twinset gaat kleding verhuren in ons land. Ook bij deze merken en platformen kan je kledingstukken lenen

  Twinset gaat kleding verhuren in ons land. Ook bij deze merken en platformen kan je kleding­stuk­ken lenen

  Een kast die uitpuilt, maar nooit iets om aan te doen? Wat dacht je van kleding huren als slim en milieuvriendelijk alternatief? Zeker voor speciale gelegenheden, zoals een trouwfeest of een gala, kan het interessant zijn om een stuk te huren dat je anders hooguit een keertje of drie zou dragen. Het Italiaanse label Twinset springt mee op de kar en lanceert vanaf deze maand het platform PLEASEDONTBUY in België, al zijn er nog een heel aantal andere kledingbibs waar je terechtkan. Wij tonen je welke dat zijn.
 1. Pursuit Femmes maakt maatpakken voor vrouwen: “Wij weten wat de vrouw nodig heeft”
  Antwerpen

  Pursuit Femmes maakt maatpakken voor vrouwen: “Wij weten wat de vrouw nodig heeft”

  Maatpakken enkel voor mannen? Nee hoor: Pursuit Femmes, een pop-up in de Kloosterstraat in Antwerpen, maakt prachtige kostuums op maat voor vrouwen. En je mag het gerust een familiebedrijfje noemen: de ondernemers achter de start-up zijn zussen Joy Van der Heijden (24), Jill Van der Heijden (22) en hun moeder Angélique Van Gils (49). “Het is waanzinnig om te zien wat een maatpak kan doen om een vrouw dat extra duwtje zelfvertrouwen te geven.”