Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images/Maskot

Anna ziet haar pester na jaren weer terug, psycholoog over de impact daarvan. “Hij stuurde nadien dat ik zo mooi geworden ben”

Wat als je je pester als volwassene opnieuw tegenkomt? Anna maakte het mee. Zij kwam haar pester tegen op de school van haar kinderen. Ze vertelt wat dat met haar deed. Klinisch psycholoog Margo Van Landeghem laat licht schijnen op de impact van pesten, en je pester later tegen het lijf lopen: “Je begint jezelf wijs te maken: als ik nu gewoon leuker ben, of andere kleren zou dragen, dan zou ik er wel bij horen.”

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. “Zoveel verdriet, angst en machteloosheid dat het lijkt alsof ik uit elkaar zal spatten.” Laura (27) heeft borderline en vertelt hoe het is om daarmee te leven
  PREMIUM

  “Zoveel verdriet, angst en machteloos­heid dat het lijkt alsof ik uit elkaar zal spatten.” Laura (27) heeft borderline en vertelt hoe het is om daarmee te leven

  “Soms voel ik me super goed en vraag ik me af waar ik het nu eigenlijk moeilijk mee heb gehad. Amper een paar uur later zak ik weer weg in die donkerte.” Gezinswetenschapper Laura De Houwer (27) heeft overweldigende emoties en krijgt de diagnose borderline. In onze reeks ‘Storm in mijn hoofd’ laat ze binnenkijken in haar hoofd en vertelt ze over haar ups en downs. Ze legt samen met klinisch psycholoog Margo Van Landeghem uit wat borderline is en hoe je als vriend of familielid kan helpen.