Deze vier koppels kozen - al dan niet gedwongen - voor een microwedding.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze vier koppels kozen - al dan niet gedwongen - voor een microwedding. © Irmy Photography / rv / Wesley Nulens Photography / Elke Van den Ende

4 koppels over hun microwedding: “Toen we beseften hoeveel geld we zouden uitsparen, konden we snel de knop omdraaien”

“Nu waren er tenminste geen vage kennissen of verre familie op de tenen getrapt omdat ze geen uitnodiging kregen.” Deze vier koppels kozen voor een microwedding, al dan niet gedwongen door corona. Ze vertellen over de onverwachte voordelen van trouwen in intieme kring en hoe zo'n dag er praktisch aan toe gaat.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. De meest typerende trouwfoto’s van 2020: “Ik heb toch foto’s kunnen maken die bewijzen dat ondanks alles het huwelijksgeluk steeds overwint”
  PREMIUM

  De meest typerende trouwfoto’s van 2020: “Ik heb toch foto’s kunnen maken die bewijzen dat ondanks alles het huwelijks­ge­luk steeds overwint”

  Corona of niet, ook dit jaar stapten heel wat koppels in het huwelijksbootje. En of dat unieke beelden opleverden. Felix Boniface, Fille Roelants en Irmy, drie Belgische huwelijksfotografen, vertellen over het turbulente trouwjaar 2020 en tonen hun meest typerende beelden. “Ondanks dat mondmasker, zie je toch al die lachende oogjes.”
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen