Courtois met dochtertje Adriana (6) en zoontje Nicolàs (3).
Volledig scherm
PREMIUM
Courtois met dochtertje Adriana (6) en zoontje Nicolàs (3). © Instagram

Wie is Thibaut Courtois privé? Alleenstaande papa van twee met turbulent liefdesleven en toekomst in Spanje: “Mijn leven ligt in Madrid”

Rode DuivelsKiezen voor de kinderen, dat is wat Thibaut Courtois (29) deed, toen hij van Chelsea naar Real Madrid verkaste. Hij zal die keuze altijd blijven maken, zegt hij vaak. Dat Adriana (6) en Nicolàs (3) bij zijn ex blijven, vindt hij niet zo erg. “Ze wonen twee straten verder. Wil ik eens langskomen, kan dat zomaar.” Het maakt vooral duidelijk dat zijn thuis en toekomst niet in Bilzen liggen, maar in Spanje. “Ik ben trots op mijn roots, en ik kom graag naar België ... Maar mijn leven ligt in Madrid.”

15 reacties

 • nicole desseyn

  2 weken geleden
  Wat hij op het veld doet ziet iedereen maar privé is privé iedereen heeft daar recht op of je nu een postbode of metser of een topvoetballer bent ! Wel heel mooie kindjes !!
 • johan vankeirs

  2 weken geleden
  De beste doelman ter wereld.Steeds eenvoudig,steenrijk en eerlijk.Dit is niet iedereen gegeven!
 • fred vdc

  2 weken geleden
  Wat hij prive doet is zijn zaak en recht. zolang hij op het veld voor ons een clean sheet houdt..
 • Guy Stanbel

  2 weken geleden
  Als ik het geld had zou ik ook geen seconde twijfelen om België te verlaten.
 • Marc Geerts

  2 weken geleden
  Je moet niet alles geloven wat ze schrijven of wat Courtois zegt, maar zijn privé leven daar moeten wij ons niet mee bemoeien. Maar heiliger als de paus is hij zeker niet.
 1. HERBELEEF. De Bilde ziet Duivels “in feeststemming” - Thorgan Hazard (knie) traint niet - Denayer: “Logisch dat ik kritiek krijg”
  Play
  Rode Duivels
  13

  HERBELEEF. De Bilde ziet Duivels “in feeststem­ming” - Thorgan Hazard (knie) traint niet - Denayer: “Logisch dat ik kritiek krijg”

  Daags voor hun afreis naar Sint-Petersburg trainden de Rode Duivels een voorlaatste keer op Belgische bodem. Hun trainingssessie stond om 11 uur op het programma. Om 14u30 was er de gebruikelijke persconferentie in Tubeke, waarbij dit keer Kevin De Bruyne en Jason Denayer aansloten. Alle ontwikkelingen rond de Duivels vandaag kan je hieronder herbeleven.
 2. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.