Kevin De Bruyne traint zijn beenspieren met behulp van zijn zoontjes (Instagram)
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne traint zijn beenspieren met behulp van zijn zoontjes (Instagram) © RV

Wie is Kevin De Bruyne privé? Speelse vader van drie: sinds hij papa is, toont de koele kikker zijn peperkoeken hart

Een speelse vader. Een vrijgevige kameraad. Een echtgenoot die maar al te goed weet dat hij met zijn gat in de boter is gevallen. Kevin De Bruyne (29) is véél meer dan toevallig een voetballer zoals er in de hele wereld geen vijf rondlopen. “Je vergeet alles. Je kan zo kwaad zijn als wat en dan kom je thuis en poéf, het is weg. Ja, Mason is zo schattig.” Dit is zijn portret: van de mens, niet van de man die de Rode Duivels Europees kampioen moet maken.

0 reacties

 1. “Pa, ik ga dat zelf doen”: een exclusieve inkijk in de onderhandelingen rond monstercontract Kevin De Bruyne
  PREMIUM
  Premier League

  “Pa, ik ga dat zelf doen”: een exclusieve inkijk in de onderhande­lin­gen rond monstercon­tract Kevin De Bruyne

  Wat je zelf doet, doe je beter. Zo weet ook Kevin De Bruyne, zelf onderhandelaar van het duurste contract uit de geschiedenis van Manchester City. Vader Herwig, zijn eerste hulplijn, gidst ons exclusief door het onderhandelingsproces waarbij de speler zelfs opdracht gaf tot data-analyses: “Kevin is trots. Mag ook. Hij wist heel goed wat hij wou en je ziet dat zijn interesses zijn verbreed.” Een reconstructie van wat er zich achter de schermen afspeelde.
 2. Hoe De Bruyne ooit dicht bij Anderlecht stond, maar uiteindelijk op Chelsea-jacht in Antibes belandde
  PREMIUM
  Voetbal

  Hoe De Bruyne ooit dicht bij Anderlecht stond, maar uiteinde­lijk op Chel­sea-jacht in Antibes belandde

  Roger Vanden Stock noemde het vorig week in een interview één van de zaken waar hij het meest spijt van heeft. “Acht jaar geleden zat De Bruyne in die fauteuil. Hij wilde komen, maar Genk eiste acht miljoen euro en wij boden er maar drie.” Tijd voor het volledige verhaal. Of hoe Kevin De Bruyne ooit dicht bij Anderlecht én Standard stond, maar uiteindelijk op een Chelsea-jacht in Antibes belandde. En zo wordt de Champions League-finale met Man City tégen Chelsea nog net dat tikkeltje specialer voor ‘KDB’.
 3. Lies Vandenberghe volgt Finland-België met entourage De Bruyne: “Rusten, dat is pas voor 12 juli”
  Play
  Rode Duivels

  Lies Vandenberg­he volgt Fin­land-Bel­gië met entourage De Bruyne: “Rusten, dat is pas voor 12 juli”

  Ook dit keer volgt journaliste en sportanker Lies Vandenberghe de wedstrijd bij de entourage van een van onze Rode Duivels. Kevin De Bruyne start voor het eerst dit EK, dus trok Lies naar Gent om Finland-België met familie en vrienden van ‘KDB’ te volgen. “Het gaat goed met hem”, zegt zijn neef Karel. “Hij heeft donderdag met de voeten gesproken. Hopelijk brengt hij ons naar de eindzege. Het is belangrijk voor hem om matchritme op te doen. Rusten hoeft hij pas te doen vanaf 12 juli (de finale is op 11 juli, red.). Dus Kevin: pak die beker mee naar huis, hé.”
 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
 2. Buitenlandse pers ziet België “glorieuze citytrip maken”, maar bemerkt ook pijnpunten: “Ploegen die diepte zoeken kunnen hen pijn doen”
  Rode Duivels
  10

  Buitenland­se pers ziet België “glorieuze citytrip maken”, maar bemerkt ook pijnpunten: “Ploegen die diepte zoeken kunnen hen pijn doen”

  De Rode Duivels gaan naar Spanje, luidde de oorwurm van Will Tura ooit. Anno 2021 is het opnieuw van dat op het EK. Met een 2-0-zege tegen Finland kroonde de nationale ploeg zich tot groepswinnaar. Komende zondag is het in Sevilla te doen tegen een nog nader te bepalen tegenstander. Maar wat weten de buitenlandse media ondertussen na de wedstrijd tegen Finland? Een persoverzicht.