ANP Sport
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP Sport

Wat betekent fiasco Super League voor BeNeLiga? “Een paar clubs hebben schrik gekregen”

Super LeagueDe Super League is uitgedraaid op een afgang van formaat voor de betrokken clubs. Maar wat betekent deze farce voor een mogelijke BeNeLiga? Sporteconoom Trudo Dejonghe ziet zeker een parallel: “De gevolgen zullen volgens mij hetzelfde zijn.”

4 reacties

 • Patrick Alleman

  2 maanden geleden
  Vele grote sterren zijn ooit gestart in een kleine club
 • willem merken

  2 maanden geleden
  Geef die voetballers een resultaatscontract. Een basisloon met daarboven een bonus per behaalde punten en een extraatje voor behaalde titels (landskampioen, bekerwinnaar).
 • Gilbert Hofmans

  2 maanden geleden
  BeneLiga is niks anders dan de Super League en met dezelfde bedoelingen (poen scheppen) maar op veel kleinere schaal. Ook weg ermee. Het is de hoogste tijd voor een downgrade van "Het voetbal" maar aangezien er bij de meeste clubs immense schulden zijn is dit een utopie.
 • Ivo Leemans

  2 maanden geleden
  Als er een Beneliga komt haak ik af. Laat a.u.b. de huidige format bestaan. We hebben dit jaar met stip de spannendste competitie gehad van Europa op alle fronten : Voor play-offs 1 en 2 en voor de degradatie. En nu begint het nog maar pas. Laat het zo. Het is?een prachtige format.
 1. Perfecte timing: net tijdens ons live interview met vrouw van Toby Alderweireld scoort Thorgan Hazard
  Play
  Rode Duivels

  Perfecte timing: net tijdens ons live interview met vrouw van Toby Alderwei­reld scoort Thorgan Hazard

  Van een perfecte timing gesproken. Net toen onze journaliste en nieuwsanker Lies Vandenberghe een interview in Burcht afnam met Shani Van Mieghem, de vrouw van Toby Alderweireld, scoorde Thorgan Hazard de gelijkmaker tegen de Denen. ‘t Is te zeggen: Lies kon bij de entourage van Alderweireld uitpakken met het vrolijke nieuws dat zo meteen de goal ging vallen na die geweldige assist van De Bruyne. De livestream met een minuutje vertraging. De vreugde was er alvast niet minder om.