Boskamp en Mulder hebben geen traan gelaten om de ter ziele gegane Super League.
Volledig scherm
PREMIUM
Boskamp en Mulder hebben geen traan gelaten om de ter ziele gegane Super League. © Photo News/Frederik Beyens

Voetbalromantici Boskamp en Mulder blij dat Super League er niet komt: “Bederft alles wat met traditie en nostalgie te maken heeft”

Super LeagueDe Super League is nog maar net geboren of ze ligt al aan het infuus en daar zijn de meeste analisten niet rouwig om. Ook Jan Mulder en Johan Boskamp pleiten voor traditie: “De hoop moet er altijd zijn dat Anderlecht in de eerste ronde Real Madrid kan verslaan.”

2 reacties

 • guy de grande

  2 maanden geleden
  Met alle respect, maar dat zijn voetballers uit de oude doos. Het voetbal is niet meer zoals in hun tijd. Zo zijn supporters minder belangrijk geworden, kijkcijfers dat is voor die clubs van belang.
 • femke van mechelen

  2 maanden geleden
  Voor ons boskap die anderen kent maar 1 speler hazard . Van Mertens hebben wij nog niks gehoord e die is veel beter dan hazard .
 1. Alderweireld en Carrasco, in wie een tikje Portugal schuilt, vrezen niet: “Tonen dat andere landen terecht schrik van ons hebben”
  Rode Duivels
  10

  Alderwei­reld en Carrasco, in wie een tikje Portugal schuilt, vrezen niet: “Tonen dat andere landen terecht schrik van ons hebben”

  Evengoed had hij aan de andere kant kunnen staan. Portugal wilde Yannick Carrasco (27), jongen met Portugese roots, destijds binnenhalen. “Maar ik ben Belg, met zuiders temperament.” Wat hij nog zei: “Om een toernooi te kunnen winnen, moet je grote ploegen aan de kant kunnen zetten.” Het zal ook nodig zijn, met onder meer Portugal, Italië en Frankrijk in dezelfde tabelhelft als de Rode Duivels op dit EK. “Hopen op Hongarije had niet de juiste mentaliteit geweest”, beaamt Toby Alderweireld.