4 oktober 2020 versus 2 mei 2021.
Volledig scherm
PREMIUM
4 oktober 2020 versus 2 mei 2021. © Photo News

Tussen Brugge en Brugge: de 7 verschillen bij Anderlecht in kaart na de twee toppers op Club

Anderlecht‘Zoek de zeven verschillen’ was nooit zo makkelijk. In vergelijking met de vorige passage op Club (4/10/2020, 3-0) heeft Anderlecht op vele niveaus een ware metamorfose ondergaan. Wie had dat toen gedacht? Onze Anderlecht-watcher analyseert.

8 reacties

 • Frankie Albert Goethals

  1 week geleden
  Meerdere kenners hadden dit verwacht, JA! Iedereen met voetbalverstand wist dat Anderlecht terugkwam op het hoogste niveau. Ze bulken van het talent, maar dat moet groeien. Een echte kenner zag ook dat Kompany de perfecte trainer is om de jeugd te begeesteren met zijn voetbalkennis en -visie. Over max. 2 jaar is Anderlecht opnieuw de absolute top in België. De concurrentie kan al beginnen bleiten en uitvluchten zoeken.
 • Peter Debrouwer

  1 week geleden
  Achtste en grootste verschil was arbiter en VAR. Lardot klungelde er bewust op los in het voordeel van RSCA, de VAR vertikte in te grijpen.
 • dirk claeys

  1 week geleden
  Iedere topploeg in Europa bouwde zijn oudjes af, de meeste ploegen hebben nu onbekende jonge spelers, goedkoop en met volle inzet, zelfs Bayern, heeft bijna de perfecte verjonging gedaan! Zoals vandaag Anderlecht wat Brugge niet doet, zij gaan succes met overvloed hebben de komende jaren!
 • Eddy Nerinckx

  1 week geleden
  Eddy Nerinckx St Pieters leeuw Brugge doet het uit zichzelf ,las ik hier. Ik meen mij te herinneren dat tijdens het Europees kampioenschap gespeeld werd in België /Nederland. De Vlamingen met hun belastinggeld het stadion van Brugge betaald heeft om te kunnen voldoen destijds. Toen nog onder Dehaene.
 • Hans Verelst

  2 weken geleden
  Rsca zette reuze stappen. Bayern Brugge is aan terugweg begonnen. Waar zitten de lachers van weleer ? Natuurlijk zal rsca nog 1 à 2j nodig hebben, maar is duidelijk dat ze terugkomen. Sneller dan de analisten dachten...
 1. De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigende middenvelder"
  Play

  De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigen­de middenvel­der"

 2. Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan
  Play
  Giro

  Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan

  12 mei