Tom Boonen zag in Kuurne-Brussel-Kuurne een enorm sterke Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Boonen zag in Kuurne-Brussel-Kuurne een enorm sterke Mathieu van der Poel. © Photo News

Tom Boonen kijkt uit naar komst Van Aert, maar “kleef Mathieu gerust het predicaat ‘topfavoriet’ op voor de Strade Bianche”

WielrennenWinst voor Davide Ballerini in de Omloop en voor Mads Pedersen in Kuurne. En toch waren Julian Alaphilippe en Mathieu van der Poel dé mannen van het openingsweekend, vindt Tom Boonen. En daar komt straks nog eentje bij. “Ik kijk vol verwachting uit naar het moment waarop Wout van Aert afdaalt van zijn berg”

16 reacties

 • MARC POELMAN

  7 maanden geleden
  Wout Van Aert was indrukwekkend maar Mathieu was beter, zo simpel is het. Indrukwekkend!
 • wim rooyakkers

  7 maanden geleden
  Een ding is zeker in België, het chauvinisme is weer top,
 • Johan Maddens

  7 maanden geleden
  patrick de bock , indien VDPoel zo schitterd zoals Van Aert verleden jaar , in de klassiekers , de ronde en de WK schappen , dan plaats ik Mathieu op gelijke hoogte van Wout !
 • patrick de bock

  7 maanden geleden
  Roger kan blijkbaar VDP niet horen of zien. Wel, ik ben er fan van! Het is een fantastisch renner en hij is supersympathiek. Enne, hij is beter van VA.
 • eric reynebeau

  7 maanden geleden
  VDP heeft Kuurne-B-K als training opgevat. Je zal hem zo'n exploot niet zien uithalen in RVV,Parijs-Roubaix of Luik-Bastenaken-Luik. En Roger Deprez VDP is stukken beter dan vorig jaar toen hij tijdens de lockdown te gek deed en daardoor overtraind aan de start van de Strade Bianchi stond. Ik zeg niet dat hij gaat winnen , Wout en Julian zullen ook wel goed zijn maar door het ijs zakken zoals vorig jaar , vergeet het.
 1. Van der Breggen de enige die kan lachen, Van Vleuten vernietigend: frustratie en onenigheid gieren door Nederlandse wielerploeg na zilveren plak
  WK Wielrennen
  6

  Van der Breggen de enige die kan lachen, Van Vleuten vernieti­gend: frustratie en onenigheid gieren door Nederland­se wieler­ploeg na zilveren plak

  Na het debacle van de Olympische Spelen liep het ook het WK wielrennen mis voor de Nederlandse wielrensters. Marianne Vos pakte zilver achter de Italiaanse Elisa Balsamo, maar met zo’n sterrenequipe was niets minder dan goud goed genoeg. De frustratie en onenigheid over de tactiek gieren weer door de Nederlandse ploeg.
 2. Michel Wuyts krijgt voor start van zijn laatste WK verrassing van zijn kleinkinderen
  WK Wielrennen
  1

  Michel Wuyts krijgt voor start van zijn laatste WK verrassing van zijn kleinkinde­ren

  Michel Wuyts geeft vandaag voor het laatst commentaar bij een WK Wielrennen. En dat in eigen land. Een extra speciale dag voor de wielercommentator. Dat lieten zijn kleinkinderen Wies en Warre niet zomaar passeren. Voor de start brachten ze volgens Sporza in regenboogshirt een bezoek aan hun opa in de commentaarcabine. Ze hadden voor hun opa als cadeautje ook een regenboogshirt bij, dat Wuyts meteen aantrok.