.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Onze huisanalist Marc Degryse ziet opnieuw enorm verval bij Anderlecht: “En nu 95 minuten zoals de eerste helft”

Europa LeagueAnderlecht speelde 3-3 gelijk tegen Vitesse na een wedstrijd met twee gezichten.  Dat zag ook onze huisanalist Marc Degryse, die opnieuw verval zag bij paars-wit, maar ook Benito Raman zag uitblinken. “Hij was écht sterk, je ziet hem wedstrijd na wedstrijd groeien.”

13 reacties

 • nico baelde

  2 maanden geleden
  Geen paniek, dixit Kompany maakt dit deel uit van “the process”. In mijn ogen eerder de processie van Echternach. Gelukkig kan Kompany nog rekenen op een drietal goedgelovige zielen
 • Patrick Vriends

  2 maanden geleden
  Einde verhaal volgende week is Vitesse op zijn sterkst vergeet het maar .
 • Jonathan Loterman

  2 maanden geleden
  Enorm verval? Elke wedstrijd worden ze beter en beter.
 • Patrick Braekeveldt

  2 maanden geleden
  Vitesse is nochthans het niveau van Anderlecht want stonden ook net als Anderlecht meer dan 20 punten achter op de landskampioen !
 • Alex Zoete

  2 maanden geleden
  Rsca... Kompany is niet van niveau trainer als speler. Had als T2 of T3 moeten beginnen onder Frankie. Dan stonden we al een pak verder. Trekken ieder jaar wel enkele leuke spelers aan maar teveel middelmaat ook.
 1. Onwaarschijnlijke ommekeer: Union met tien man van 0-2 naar 4-2 tegen Seraing, met dank aan hattrickheld Mitoma
  Jupiler Pro League
  4

  Onwaar­schijn­lij­ke ommekeer: Union met tien man van 0-2 naar 4-2 tegen Seraing, met dank aan hattrick­held Mitoma

  Union-Seraing werd een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft was volledig voor Seraing. Na de rust nam Union, dat vlak voor de pauze met tien was gevallen en 0-2 achter stond, helemaal over. De invalbeurt van Mitoma zat daar voor alles tussen. De Japanner scoorde drie keer voor de ogen van de Japanse bondscoach en zorgde zo eigenhandig voor de ommekeer: 4-2.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 1. Reanimatie op de tribune: Newcastle United-Tottenham halfuur stilgelegd, toestand van fan stabiel
  Premier League

  Reanimatie op de tribune: Newcastle Uni­ted-Tottenham halfuur stilgelegd, toestand van fan stabiel

  De wedstrijd tussen Newcastle United en Tottenham Hotspur (2-3 eindstand) is een halfuur stilgelegd. Een supporter van de thuisclub kreeg plots hartproblemen en moest in de volle tribunes gereanimeerd worden. Na een halfuur werd duidelijk dat hij nog in leven was en kon de man naar het ziekenhuis afgevoerd, waarna de wedstrijd werd hervat. Newcastle laat weten dat de toestand van de man stabiel is.
 2. Club Brugge vreest verkeersdrukte en spoort fans aan tijdig te vertrekken
  Champions League
  1

  Club Brugge vreest verkeers­druk­te en spoort fans aan tijdig te vertrekken

  Door de vele wegenwerken dreigt grote verkeersdrukte in de aanloop van het Champions League-duel Club Brugge - Manchester City. Blauw-zwart spoort de fans bijgevolg aan tijdig naar het stadion te vertrekken. Op diverse toegangswegen naar Brugge en het Jan Breydelstadion zijn werken aan de gang. Dat is zo langs de E40 te Aalter en langs de E403 te lichtervelde. En ook op de N31/Expressweg in de buurt van het stadion moeten alle wagens over één rijvak in de richting van de kust. Bovendien wordt de wedstrijd ook om 18u45 afgetrapt, wat alvast niet helpt voor een vlotte rit richting het stadion.