Dost met de ultieme gelijkmaker van cruciaal belang.
Volledig scherm
PREMIUM
Dost met de ultieme gelijkmaker van cruciaal belang. © PN

Onze chef voetbal zag een cruciale gelijkmaker: “Club ontsnapte. Aan de zweem dat het misschien tóch nog titel uit handen zou geven”

Champions' play-offVincent Kompany scheerde de zege in Jan Breydel. Het zou wat geweest zijn. Club had zijn goaltjesdief Bas Dost nodig om geen slapeloze nacht tegemoet te gaan. Racing Genk blijft dromen. ‘t Is Genk-Club komende vrijdag... Anderlecht van zijn kant heeft een extra punt, bijkomend vertrouwen én een speler extra. 

23 reacties

 • jos jansen

  1 week geleden
  Als je tegen anderlecht moet voetballen staat de tegenstrever altijd met een man minder.
 • Jan Rottiers

  2 weken geleden
  De ploeg die te goed was voor de Belgische competitie is nog een schim van wat jullie hadden verwacht. Ze worden opzij gezet door de kleuterklas van Kompany. Snel de Aandelenmarkt op...
 • dirk govaerts

  2 weken geleden
  ik zag vooral een ref die rsca gezind was
 • Ilse Huyghe

  2 weken geleden
  John Dewit , lees de krant. De uitspraak over bayern komt van de econoom die de financiën van de ploegen heeft doorgelicht.
 • john dewit

  2 weken geleden
  Danny buyse dit heeft jullie gouden Hollander Vormer zelf verwoord we zijn het Bayern van België! Ik heb dit niet uitgevonden man ha ha
 1. Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechische spits in deal met dure vleugelspeler?
  Jupiler Pro League

  Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechi­sche spits in deal met dure vleugelspe­ler?

  Met vijf goals in negen matchen heeft Michael Krmencik zijn start bij PAOK niet gemist. De Tsjechische huurling van Club Brugge voelt zich in zijn sas in Griekenland, zo bleek uit een interview na de bekerwedstrijd van gisteravond tegen Lamia (5-2): “Ik hoop dat ik hier na de zomer kan blijven, mijn makelaar is daarover in gesprek met Club. Ik hou van het leven in Thessaloniki en heb er samen met mijn gezin een geweldige tijd”. Bij blauw-zwart heeft Krmencik geen toekomst, alleen zal PAOK wel een transferprijs moeten betalen voor de spits waarvoor Club vorige winter zes miljoen euro neertelde. Mogelijk wordt Krmencik komende zomer betrokken in een eventuele transfer van Clubtarget Christos Tzolis (18). Club bood deze winter volgens Griekse bronnen 8 miljoen euro plus Krmencik voor de vleugelspeler, wat door de Grieken geweigerd werd. Misschien komt daar over enkele maanden verandering in.
 2. Persoonlijke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”
  Play
  Anderlecht
  9

  Persoonlij­ke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”

  Het was verschrikkelijk koud, gisteravond tijdens het bekerduel tussen Union en Anderlecht. Het kwik daalde stevig onder nul - ongeveer tot -6 - en de gure wind maakte het helemaal pijnlijk. Maar één man had er schijnbaar geen last van: Rodyse Munienge, een boezem- en jeugdvriend van Vincent Kompany en nu zijn persoonlijke assistent. “Misschien moet Van Ranst er eens een onderzoek naar doen.”
 1. De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigende middenvelder"
  Play

  De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigen­de middenvel­der"

 2. Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan
  Play
  Giro

  Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan

  12 mei