Onze chef voetbal over Inter-Real Madrid
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal over Inter-Real Madrid © AP

Onze chef voetbal zag Eden Hazard even weer als ‘meneur de jeu’ bij Real: “En Lukaku? Die kwam er niet aan te pas”

Champions League“De Koninklijke is een wonder”, schrijft onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Hij zag hoe Eden Hazard een “dartel halfuurtje” speelde op het veld van Inter (0-2). Romelu Lukaku beleefde dan weer een moeilijke avond. 

10 reacties

 • Harold Anckaert

  2 maanden geleden
  Zoals altijd is hij niet daar als het erop komt! Daarom zullen de RD ook geen prijzen pakken, hoewel ze meer kwaliteiten hebben dan de ploeg '80 tot '86 onder de leiding van Guy Thijs! Want laat duidelijk zijn deze lichting heeft nog altijd niet bewezen dat ze verdienen om op de 1ste plaats te staan in de wereldranglijst en heeft nog geen prijzen gepakt! Op dit moment zelfs hetzelfde als de lichting onder Guy Thijs, 3de op WK en 2de op EK!! Later zal men enkele de prijzen onthouden!
 • eric de baene

  2 maanden geleden
  Goeie scorende spits dat wel maar tegen grote clubs kom hij er niet aan te past !En real was 2 klasse beter ook !
 • Herbert Verbeeck

  2 maanden geleden
  Er zijn er hier die de match niet gezien hebben. Lukaku moet wel aangespeeld geraken hé. En de ballen die hij via de lucht kreeg werden goed aangenomen en vastgezet als aanspeekpion. Hazard was best goed.
 • Marcel Wouters

  2 maanden geleden
  Inderdaad Stephan, juiste omschrijving, Lukaku onze overroepen wereldspits kwam er niet aan te pas. Real Madrid was baas over het ganse veld, zowel in verdediging als in de aanval. Snelle balwisselingen, eentijdsvoetbal en steeds twee tot drie spelers aanspeelbaar. Romelu met de armen zwaaiend was niet aanspeelbaar of stelde zich niet aanspeelbaar op, verloor zelfs kopduels ondanks zijn grootte. Courtois werkeloos in doel. Dit Inter zal geen prijs halen. 
 • guy de grande

  2 maanden geleden
  Lukaku maakt nooit het spel. Hij wil scoren en daar is hij goed in. Maar in een match waar de ploeg onder ligt is het een verloren pion. Ook bij de Belgische ploeg is dit zo.
 1. Van Aert vertrekt zonder vrouw en kind op stage, een opluchting of toch ambetant? "Gevaarlijke vraag"
  Play

  Van Aert vertrekt zonder vrouw en kind op stage, een opluchting of toch ambetant? "Gevaarlij­ke vraag"

 2. Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"
  Play
  Anderlecht

  Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"