Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De vraag die iedereen zich stelt beantwoord: durft men op Anderlecht niet raken aan Kompany?

AnderlechtAnderlecht telt slechts vijftig procent van de punten, en toch is de positie van de coach geen thema. “Aan Vincent Kompany durft men, wat er ook gebeurt, niet raken”, is de perceptie. Is dat echt zo? Een situatieschets.

91 reacties

 • eric de baene

  2 dagen geleden
  De grote tijd ben Anderlecht komt niet meer terug helaas Jammer voor de goeie en vurig fans Met zo een coach en een bestuur die er niets van bakt laat staan voetbalkennis 0 Maar wel net als politiekers hun zakken vullen Paars-wit heeft nog geluk dat de andere ploegen het laten afweten buiten Brugge dan zou paars-wit niet op de 4r plaats staan !
 • Rudi Swinnen

  3 dagen geleden
  Anderlecht heeft geluk dat er geen fans het stadion in mogen . Ze zouden hun ontevredenheid wel uiten in de tribunes
 • Dirk Van der Weeën

  4 dagen geleden
  11 jaar hebben jullie met club gelachen Rudi Meulemeester,maar nu zijn de rollen omgekeerd. Jaren hebben jullie boven jullie stand geleefd en van goed management hebben jullie nu nog altijd geen kaas gegeten; Wees content dat de bond jullie nog wil in eerste houden met een licentie,andere clubs moeten op zoveel niet rekenen.
 • Pol Dhaenens

  4 dagen geleden
  Ik heb er mijn buik van vol. Waar is de tijd van Mermans, Jurion, Van Himst, Mulder, Puis, Rensenbrink en het Nederlandse legioen? Toen speelden ze topvoetbal. Nu schiet daar nul komma nul van over. Binnen 2 weken staan ze nog tiende. Ik volg de Franstaligen in hun visie.
 • Christiaan GOETHALS

  4 dagen geleden
  Verwacht men dat die groep jongelingen iedereen van het veld gaan spelen? Er is een vier-jaren plan, binnen twee jaar zijn al die gasten 24 maanden rijper, dat zal zeker heel veel verschil geven. Voor sommige clubs duurt dat zelfs 11 jaar.
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"