Max Verstappen en Lewis Hamilton.
Volledig scherm
PREMIUM
Max Verstappen en Lewis Hamilton. © Photo News

Barst de bom in Baku? Rivalen Verstappen en Hamilton én hun constructeurs op ramkoers

Formule 1Hamilton heeft eindelijk eens een échte tegenstander – Max Verstappen. En Mercedes kan niet langer domineren – Red Bull is nu even snel. Het creëert nervositeit bij de wereldkampioenen. Nervositeit die escaleert richting aanvaring. Tussen de coureurs: leuk. Maar ook tussen de teams: minder leuk. Het eerste is een kwestie van ego, het tweede van een achtervleugel.

15 reacties

 • rudy jacobs

  4 maanden geleden
  Hamilton zal welmet een auto kunnen rijden dat is bewezen, en winnen kan hij ook dat zien we ook ,vraag is kan hij dat met de laatste wagen in de koers ook,dat zal wel minder zijn zeker weten bewijzen waren er.
 • Frank Coekaerts

  4 maanden geleden
  Idd, als de RedBull de snellere auto is en volgens de « Kenner’s » hier Max de betere piloot dan is er toch geen probleem? Maar toch gaat het weer niet gebeuren voor hem, foutjes als Bahrein zullen Max opbreken aan de eind afrekening, dat en het feit dat Mercedes sneller ontwikkelt en Lewis een completer package is. Misschien volgend jaar voor Max, zn tijd komt wel.
 • Aster Phoenix

  4 maanden geleden
  Mercedes met hun speciaal stuur heeft absoluut niet te klagen over eventuele voordelen bij de concurrenten
 • Patrick Brusseel

  4 maanden geleden
  Jeremy Callewaert, eigenaardig toch dat van de 5 gereden koersen Hamilton er 3 won en Verstappen slechts 2 terwijl iedereen zegt dat de Red Bull de snellere wagen is dit jaar. Misschien is Hamilton wel iets beter dan je denkt en zijn wagen iets minder. Hij moet in ieder geval niets meer bewijzen.
 • Dave Janssens

  4 maanden geleden
  Eerlijk gezegd tot nog toe was ik van mening dat Hamilton de zaakjes behoorlijk goed onder controle had en was ik in bepaald opzicht teleurgesteld in Verstappen. Maar na Monaco is dat beeld toch enigszins veranderd, om niet te zeggen helemaal. Nooit zag ik Hamilton zo nerveus reageren over de onmacht die hem deel werd. Wat extra peper in 't gat kan nooit kwaad, échte rivaliteit smaakt alleszins beter dan iemand die zich slaafs bij de zaken neer lijkt te leggen nog voor de koers begonnen is.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. “Dit is voor echte mannen”: waarom zijn de Formule 1-coureurs zo verzot op het mythische Spa-Francorchamps?
  Play
  Formule 1
  6

  “Dit is voor echte mannen”: waarom zijn Formule 1-cou­reurs zo verzot op het mythische Spa-Francor­champs?

  Het circuit van Spa-Francorchamps. Het ideale decor om de tweestrijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen - een verschil van 8 luttele puntjes in het klassement - te hervatten. Beide heren kijken, net als elke andere Formule 1-coureur, reikhalzend uit naar het toertje in de Ardennen. Maar wat maakt de GP van België zo uniek? Een inkijk. “Dit is een rondje voor echte mannen.”