Maaike Cafmeyer en Bart De Pauw in 2003.
Volledig scherm
PREMIUM
Maaike Cafmeyer en Bart De Pauw in 2003. © ammb

Zaak Bart De Pauw: “Het was nooit Maaikes bedoeling dat Bart De Pauw ontslagen zou worden”

ShowbizzDrie jaar lang was de zaak in het grootste mysterie gehuld, maar vlak voor de start van het proces tegen Bart De Pauw (52) komt het hele dossier dan toch aan de oppervlakte. De negen vrouwen die klacht tegen hem indienden, hebben een naam gekregen, hun grieven een context. En intussen blijven er nieuwe details opduiken. “Kort voordat de klacht van Maaike Cafmeyer het leven van Bart op z'n kop zette, zat ze nog bij hem thuis aan tafel voor een werkvergadering”, vertelt een anonieme bron uit de entourage van de tv-maker. 

30 reacties

 • dirk verhelst

  19 uur geleden
  Ik ben voornamelijk erg benieuwd naar zijn ontslag op de vrt zonder enige vorm van veroordeling op basis van enkele verklaringen , zelfs als hij schuldig wordt bevonden , hebben ze hem daar toen ontslagen op basis van enkel verklaringen zonder enige rechtspraak , denk niet dat dit zomaar kan , vandaar de deurwaarder en gelijk heeft hij !!
 • mieke vanhaute

  20 uur geleden
  dit kan nooit een fair proces worden.
 • Johan Thyssen

  1 dag geleden
  Wat dacht je dan dat er ging gebeuren maaike. 5minuutjes in den hoek staan?
 • Luc Boeckx

  1 dag geleden
  Als men niet alles weet moet men zwijgen en geen rechter gaan spelen!
 • Herman Valaert

  1 dag geleden
  Er staat van-alles op het spel , na zijn probeersels op overspel !
 1. ‘Bridgerton’-actrice Phoebe Dynevor: “Toen ik samen met mijn grootouders keek, spoelde ik alle seksscènes door”
  TV

  ‘Bridgerton’-actrice Phoebe Dynevor: “Toen ik samen met mijn grootou­ders keek, spoelde ik alle seksscènes door”

  Phoebe Dynevor (25) is momenteel te zien op Netflix in de populaire serie ‘Bridgerton’. Meer dan 63 miljoen accounts keken al naar het historisch drama. Ook de actrice zelf keek al samen met haar familie - inclusief haar grootouders - naar de afleveringen, maar haar seksscènes spoelde ze toch maar snel door. In een recent interview met BBC Radio vertelt ze dat ze de afstandsbediening steeds stevig in haar handen hield.
 2. Hoe Maaike Cafmeyer de zaak tegen goede vriend Bart De Pauw op gang bracht: “Pas veel later kan je beseffen: ‘Dat was niet oké, ik heb me laten fucken’”
  PREMIUM
  Showbizz

  Hoe Maaike Cafmeyer de zaak tegen goede vriend Bart De Pauw op gang bracht: “Pas veel later kan je beseffen: ‘Dat was niet oké, ik heb me laten fucken’”

  Toen Bart De Pauw (52) te horen kreeg wie de vrouwen waren die over hem hadden geklaagd, bracht één naam hem volledig van zijn melk: Maaike Cafmeyer (47). Toen ook nog eens bleek dat zíj de hele zaak aan het rollen had gebracht, moest de politie het verhoor zelfs even stilleggen. De twee hadden een tijdje een relatie, en onderhielden ook daarna een vriendschap. Die begon in 2004, toen hij haar carrière lanceerde met 'Het Geslacht De Pauw', en eindigde dertien jaar later, toen zij zijn ondergang inluidde met een klacht bij de vertrouwenspersoon van de VRT.
 1. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'

 2. Gene Thomas’ droom komt uit tijdens ritje in Opel Manta maar dan begint die plots hevig te roken...
  Play
  Groeten uit

  Gene Thomas’ droom komt uit tijdens ritje in Opel Manta maar dan begint die plots hevig te roken...