David Beckham en Victoria Beckham.
Volledig scherm
PREMIUM
David Beckham en Victoria Beckham. © Instagram

Waar is het fortuin van de Beckhams, nu Victoria 10,5 miljoen euro moet lenen? “Ze houdt haar imperium kunstmatig in leven”

CelebritiesZe stampte haar chique modemerk al in 2008 uit de grond, maar Victoria Beckham (46) heeft in al die tijd nog geen euro winst gemaakt. Sterker nog: hoewel ze een indrukwekkende lijst aan beroemde klanten heeft - onder wie Lady Gaga, Meghan Markle en Jennifer Lopez - blijkt uit de cijfers die de vrouw van David Beckham deze maand indiende dat ze 19 miljoen euro verlies draaide het afgelopen jaar. Een nieuwe lening van 10,5 miljoen euro bij de bank moet het tij keren, maar waar is haar fortuin dan gebleven? En waarom springt wederhelft David niet in de bres?

 1. Jay-Z strijkt bijna 300 miljoen op met verkoop streamingdienst
  Celebrities

  Jay-Z strijkt bijna 300 miljoen op met verkoop streaming­dienst

  De Amerikaanse rapper en ondernemer Jay-Z heeft een flinke financiële meevaller binnengehaald met de verkoop van het grootste deel van Tidal, zijn streamingdienst voor muziek. Hij verkoopt het bedrijf aan Square, eigendom van Twitter-topman Jack Dorsey. In 2015 legde Jay-Z nog zo'n 56 miljoen dollar neer voor Tidal (ruim 46 miljoen euro), nu krijgt hij er 297 miljoen dollar (ruim 246 miljoen euro) in cash en aandelen in Square voor terug .
 2. T.I. en echtgenote in steeds nauwere schoentjes na beschuldigingen van verkrachting en kidnapping: “De getuigenissen zijn griezelig gelijkaardig”
  Celebrities

  T.I. en echtgenote in steeds nauwere schoentjes na beschuldi­gin­gen van verkrach­ting en kidnapping: “De getuigenis­sen zijn griezelig gelijkaar­dig”

  Het net begint zich te sluiten rond de Amerikaanse rapper T.I. (40) en zijn echtgenote Tameka ‘Tiny’ Harris (45), die door zo'n dertig vrouwen beschuldigd worden van verkrachting, kidnapping en het drogeren van hun slachtoffers. Een advocaat, Tyrone A. Blackburn, heeft in naam van elf van de vrouwen contact opgenomen met de wetshandhaving in twee verschillende Amerikaanse staten.
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"