Volledig scherm
PREMIUM
© Patrick McMullan via Getty Image

Van huizen en auto’s tot runderen: Kim en Kanye moeten 75 miljoen euro aan spullen verdelen

CelebritiesWie mag het huis houden, wat met die peperdure verlovingsring en hoe regelen we het hoederecht? Het zijn de vragen waar Kim Kardashian (40) en Kanye West (43) over kibbelen, nu ze gaan scheiden. Er moet voor ruim 75 miljoen euro aan vastgoed, kunst, auto's, juwelen en zelfs dieren verdeeld worden. De realityster lijkt de beste kaarten in handen te hebben, maar moet tegelijk vrezen dat de rapper hun vuile was buitenhangt.

7 reacties

 • Willy Van Craen

  2 dagen geleden
  Zeer groot feest voor de advocaten die het lang zullen trekken. Slachtoffers zijn de kinderen zoals bij elke scheiding ouders.
 • Hugo Vangeleyn

  2 weken geleden
  Moesten ze niet weten waar naartoe. De kringwinkel kan nog wel wat gebruiken.
 • Mathias Dumarey

  2 weken geleden
  @Raf, goed lezen! 75 miljoen aan spullen, niet 75 miljoen aan vermogen. Spullen is vastgoed, auto's, kunst, ... Hier is de waarde van hun bedrijven, bankrekeningen, beleggingen, ... niet bij. Dus ze zijn wel miljardairs, terug naar uw frustraties dus...
 • Sophie Blocken

  2 weken geleden
  Hun gezamenlijke middelen verdelen. Ze hebben beiden bedrijven. Leer lezen aub. Vaak moet je negatief gaan om winst te maken, dit is zo voor veel starters. Hij is niet failliet. Het grootste deel komt van zijn bedrijf Yeezy en onroerend goed. Mensen kiezen niet voor hun schoonheid. Ze zijn populair om wie ze zijn. Daarom draaien ze al zolang mee.
 • Stephaan Van Synghel

  2 weken geleden
  Het is voor hen ook reclame waaraan ze nog eens verdienen wat nu ( ) gebeurd, weeral inkomsten ,het moet want de schoonheid zal er van nu vooral afvallen ,de worden ook ouder
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"