Christophe Stienlet, Tristan Stienlet
Volledig scherm
PREMIUM
Christophe Stienlet, Tristan Stienlet © Dieter Bacquaert

Tristan Stienlet duikt weer op in ‘Familie’ en volgt papa Christophe in het onzekere acteursbestaan: “‘Ik krijg echt geen rollen omdat ik ‘de zoon van’ ben, hoor”

ShowbizzVijftien jaar na datum wordt Christophe Stienlet (46) nog steeds aangesproken als Bartje uit Schuif Af. De rol bleek een vergiftigd geschenk voor de rest van zijn acteercarrière, maar toch houdt hij zoon Tristan (15) niet tegen om dezelfde passie na te jagen. ‘Zijn rol in Familie is helemaal zijn eigen verdienste’, aldus Christophe. ‘Hij is de betere acteur van ons twee.’

2 reacties

 • monique liesenborghs

  8 maanden geleden
  Tristan zal zich nog moeten bewijzen. 't is natuurlijk gemakkelijker als je zoon bent van. Succes Tristan in je acteercarrière. Ben benieuwd je te zien groeien als acteur.
 • Leen Demeyer

  8 maanden geleden
  Het feit dat je papa je papa is, zal toch wel meegespeeld hebben denk ik. Connecties enz.
 1. De lockdown van Christophe Stienlet: “Er zijn ergere dingen dan een lege agenda”
  PREMIUM

  De lockdown van Christophe Stienlet: “Er zijn ergere dingen dan een lege agenda”

  Voor de Mechelse acteur en comedian Christophe Stienlet (47) komt de coronacrisis hard aan. Zijn theatervoorstellingen, stand-up shows en opleidingen werden een voor een geannuleerd, voor veel opdrachten zal het wachten zijn tot het volgende culturele seizoen – na de zomer dus. En ook het EK voetbal valt voor de stadionomroeper van onder meer de Rode Duivels in het water. Klagen doet de papa van twee thuiszittende zoons evenwel niet. “De mensen in de zorg hebben het veel zwaarder.”
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Een bizarre bekentenis, veel tranen, en de eerste barsten: dit was aflevering 5 van ‘Temptation Island: Love or Leave’
  Play
  TV

  Een bizarre bekentenis, veel tranen, en de eerste barsten: dit was aflevering 5 van ‘Temptation Island: Love or Leave’

  We zijn alweer aanbeland bij aflevering vijf van ‘Temptation Island: Love or Leave’. Intussen zit het eerste vuurkamp - we zullen je nooit vergeten, Lisa - bij de dames erop, mét de nodige emoties bij Donna en Delphine. Vandaag is het in aflevering vijf de beurt aan de heren om beelden te bekijken van hun partners. Spoiler: #dramaisnotacrime is volop van toepassing!