De Queen heeft het gehad met Harry en Meghan.
Volledig scherm
PREMIUM
De Queen heeft het gehad met Harry en Meghan. © Photo News

Straffe koerswijziging in Buckingham Palace: Queen gaat voor het eerst in de tegenaanval. “Lilibet was de druppel”

RoyaltyZe was nog zo vastberaden om de lieve vrede te bewaren, maar toch heeft Queen Elizabeth (95) nu haar vuist gebald tegenover kleinzoon Harry (36) en zijn vrouw Meghan (39). De Britse monarch heeft het volgens insiders gehad met de ‘onwaarachtige’ uitspraken van het koppel, die de reputatie van het koningshuis op het spel zetten. Daarom stapt ze voor het eerst af van de koninklijke ‘never complain, never explain’-leuze. Ongezien in de geschiedenis van het land. “Ze hebben de koningin tot het uiterste gedreven.” 

33 reacties

 • Nadia Deboosere

  2 maanden geleden
  Deboosere nadia nostalgie, zeggenschap hebben ze niet, maar het is toch promotie voor ons land.
 • Pieter Martens

  2 maanden geleden
  In een democratie hoort een koningshuis niet thuis.
 • Jos verelst

  2 maanden geleden
  Die zogenaamde "insiders" staan wellicht op de loonlijst van een of andere rioolkrant die, bij gebrek aan ernstige journalistieke kennis, telkenmale volledig uit de lucht gegrepen verhalen lanceren. Nog geen week geleden zeiden "insiders" dat Harry vooraf toelating zou gevraagd hebben en nu stellen "insiders" net het tegendeel.
 • Annemieke Lamot

  2 maanden geleden
  Vorige week was de queen nog blij met de naam lilibet, volgens mij zijn het gewoon de pers die graag een vuurtje opstookt
 • Frank Janssen

  2 maanden geleden
  Harry er uit! Het is genoeg geweest met hem en zijn filmvedette...
 1. INTERVIEW. Liam Neeson voor het eerst op de set met zijn zoon: “Het deed ons terugdenken aan de dood van mama, dat was pijnlijk”
  Film
  4

  INTERVIEW. Liam Neeson voor het eerst op de set met zijn zoon: “Het deed ons terugden­ken aan de dood van mama, dat was pijnlijk”

  Eindelijk weer films in de bioscoop na een lange coronaperiode zonder blockbusters. Vandaag nog ging ‘Made in Italy’ in première, de allereerste film waarin wereldster Liam Neeson (69) en zijn zoon, Michael Richardson (26), samen op de set staan. De twee vertellen over hun samenwerking, en over de herkenbare factoren in het script. “Er waren momenten waarop ik dacht dat ik in tranen uit zou barsten.”
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Jane kreeg Golden Buzzer en werd topfavoriete, nu moet ze ‘America’s Got Talent’ verlaten door strijd tegen kanker
  TV
  1

  Jane kreeg Golden Buzzer en werd topfavorie­te, nu moet ze ‘America’s Got Talent’ verlaten door strijd tegen kanker

  ‘America’s Got Talent’ moet het helaas met een deelnemer minder stellen. Kandidate Jane Marczewski (30) is noodgedwongen uit de wedstrijd gestapt om zich te focussen op haar strijd tegen kanker. Dat kondigde de deelneemster - die een Golden Buzzer kreeg van Simon Cowell en als één van de grote favorieten werd genoemd - aan in een emotioneel bericht op sociale media.