Studio 100-topman Hans Bourlon vertelt in Dag Allemaal over de zomer- en najaarsplannen van het bedrijf.
Volledig scherm
PREMIUM
Studio 100-topman Hans Bourlon vertelt in Dag Allemaal over de zomer- en najaarsplannen van het bedrijf. © Joel Hoylaerts/Photo News

Na nettoverlies van 30 miljoen slaat Studio 100 terug met indrukwekkend offensief: “Het was dramatisch, laat dat duidelijk zijn”

Showbizz“Elke ochtend om 6 uur zit ik aan de radio gekluisterd voor de vaccinatiecijfers. Heel belangrijk om te weten wanneer we weer op volle capaciteit kunnen draaien”, zegt Hans Bourlon (59). Na de zware verliezen van Studio 100 zetten hij en Gert Verhulst (53) alles in op de relance, tot een splinternieuwe radiozender toe. Die laatste is intussen ook wat zijn privé-vastgoed betreft bezig aan een indrukwekkende uitbreiding. Verhulst kocht namelijk een luxueus penthouse bij het MAS in Antwerpen.

13 reacties

 • Louis Holmes

  2 weken geleden
  Dus ik moet me laten vaccineren om studio 100 weer geld te laten verdienen?
 • Raoul Baert

  2 weken geleden
  Als we eens veel tijd hebben zullen we u beklagen.Hoe zou het inmiddels in St.Tropez zijn ?
 • Marie Stas

  2 weken geleden
  Serieus? Zolang jullie op een wolk van geld vertoeven is er geen probleem! Niet? Ik hou van de Verhulstjes maar effe realistisch blijven aub! Jullie baden in luxe!
 • Vera Adriaensen

  2 weken geleden
  Ze zullen nog wel genoeg overhebben !
 • Linda Wellekens

  2 weken geleden
  Moeten we nu juichen ? Ga es horen bij de minderbegoeden in Belgiê: die zijn nog armer geworden en niemand geeft hen iets. Ook de pers heeft weinig tijd voor hen, zo te zien.
 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
 2. Tom Dice en Kato schitteren in videoclip van nieuwe single ‘Magic’: “Niet continu bij elkaar zijn zou heel vreemd voelen”
  Play
  Muziek

  Tom Dice en Kato schitteren in videoclip van nieuwe single ‘Magic’: “Niet continu bij elkaar zijn zou heel vreemd voelen”

  ‘Magic’ heet de nieuwe single van The Starlings. Bij de song hoort ook een bijzondere videoclip waarin Tom Dice (31) en z'n verloofde Kato Callebaut (31) zelf de hoofdrol spelen. “Voor mij was het elf jaar geleden dat ik nog eens zo’n professionele video opnam”, vertelt Tom. ‘Magic’ is een nummer over vriendschap, liefde en het verlangen om elkaar terug te zien. “Hoe meer we bij elkaar zijn, hoe beter.”