Tinne Oltmans mag zich opmaken voor nog meer (romantische) avonturen als de getalenteerde maar extreem verlegen Lisa.
Volledig scherm
PREMIUM
Tinne Oltmans mag zich opmaken voor nog meer (romantische) avonturen als de getalenteerde maar extreem verlegen Lisa. © VTM

‘Lisa’ is allereerste telenovela die vervolg krijgt: “Kijkers hebben haar omarmd”

TVDe telenovela 'Lisa' krijgt een vervolg, dat is een verrassende Vlaamse primeur in het genre. “We hebben onze mosterd gehaald in Duitsland”, aldus VTM-channelmanager Maarten Janssen. “Daar deden ze het al voor.” Liefde, drama en echtscheidingen: hoe schrijf je een vervolg op een reeks die eigenlijk één afgerond einde had moeten hebben? En hoe zit het met de acteurs, komen die nog terug? 

7 reacties

 • ROBERT MEYER

  1 maand geleden
  Sara was op professioneel gebied nog wel een stukje hoger,al moet ik zeggen dat Lisa ook beter en beter wordt nu,in alle geval beter dan de paffs.
 • denise de veuster

  2 maanden geleden
  Waarom dan geen vervolg op Sara met dezelfde acteurs indien mogelijk ? Bv " Sara 10 jaar later " ofzo ...
 • Liesbeth Cuppens

  2 maanden geleden
  Les volgen in Duitsland is een goed idee, maar richt je dan wel tot de juiste serie: Sturm der Liebe. Een toevallige ontmoeting die leidt tot een huwelijk: hoofdfiguren kijken elkaar diep in de ogen en er komt een stoorzender oma het geluk te doorbreken. Intriges en bedrog gegarandeerd, spanning verzekerd. Al jarenlang mijn serie waar ik dagelijks naar uitkijk.
 • Arthur Morgan

  2 maanden geleden
  Ik vraag me steeds vaker af waarom ik nog een televisie abo heb... Er is werkelijk niks fatsoenlijk meer te zien op de Vlaamse zenders.
 • Ingrid Vantroostenberghe

  2 maanden geleden
  Hebben ze niks beters ?