VTM2
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM2

Is de comeback van ‘De Pfaffs’ een goed idee? “Shania en Kenji zijn er niet echt blij mee”

ShowbizzVan 2002 en 2012 konden we mee gluren in het privéleven van de familie Pfaff. De realitysoap was destijds een succes, en ook vandaag profiteert VTM2 nog van de mooie kijkcijfers voor de heruitzendingen. Als eerste bekende familie van Vlaanderen werden ze de grondleggers voor andere reeksen zoals ‘De Verhulstjes’, maar toch blikken ze niet heel graag terug op die periode. Al is het volgens TV-kenner Jules Hanot niet zo heel verwonderlijk dat ‘De Pfaffs’ weer op het scherm te zien zijn: “Het is een logische zet.”

76 reacties

 • Dirk De Weert

  6 dagen geleden
  Saaie boel met steeds al die herhalingen. Is er nu echt geen enkele zender die goede televisie wil bieden met bvb een topfilm die ze niet 3 weken ervoor al hebben gegeven op een andere zender?
 • Michael Dubois

  7 dagen geleden
  Pffff triestig gesteld met de huidige tv programma's nu gaan ze die nog terug halen, jong jong jong toch
 • Marcel Bontinck

  7 dagen geleden
  Staan er niet meer om te springen omdat ze er niet meer voor betaald worden.
 • erwin moortgat

  7 dagen geleden
  Een hechte Familie. Als je naar sommige uitlatingen kijkt, vooral van de dochters, dan is dat een egoïstische bende. Geef mij maar de Planckaerts, die zijn in al hun miserie toen veel hechter en oprechter. Wat wel moet gezegd worden ; Petje af voor beide families want heden ten dage zijn ze allebei heel goed op hun pootjes gevallen
 • giulio grossi

  7 dagen geleden
  bij ons is meer te beleven ;)))