Aster Nzeyimana, Karl Vannieuwkerke, Catherine Van Eylen, Imke Courtois, Ruben Van Gucht, Maarten Vangramberen en Frank Raes bijten zich de komende weken vast in het grootste sportevenement ter wereld.
Volledig scherm
PREMIUM
Aster Nzeyimana, Karl Vannieuwkerke, Catherine Van Eylen, Imke Courtois, Ruben Van Gucht, Maarten Vangramberen en Frank Raes bijten zich de komende weken vast in het grootste sportevenement ter wereld. © © VRT

Dag én nacht sport op tv: VRT brengt elke seconde van de Spelen in beeld

TVLive-verslaggeving van 's nachts tot in de vooravond op Eén, drie bijkomende livestreams via Sporza.be, elke dag een ontbijtprogramma, olympische journaals en de dagelijkse talkshow 'Van hier tot in Tokio'. De VRT haalt alles uit de kast, waardoor u vanaf vandaag geen seconde hoeft te missen van de Spelen.

  1. Een bizarre bekentenis, veel tranen, en de eerste barsten: dit was aflevering 5 van ‘Temptation Island: Love or Leave’
    Play
    TV

    Een bizarre bekentenis, veel tranen, en de eerste barsten: dit was aflevering 5 van ‘Temptation Island: Love or Leave’

    We zijn alweer aanbeland bij aflevering vijf van ‘Temptation Island: Love or Leave’. Intussen zit het eerste vuurkamp - we zullen je nooit vergeten, Lisa - bij de dames erop, mét de nodige emoties bij Donna en Delphine. Vandaag is het in aflevering vijf de beurt aan de heren om beelden te bekijken van hun partners. Spoiler: #dramaisnotacrime is volop van toepassing!