Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photo News

Artiesten massaal gevraagd voor lockdownfeestjes: "Duizenden euro's bieden ze, plus het betalen van de boete"

Showbizz‘We betalen je meer dan 5.000 euro om op ons lockdownfeestje te komen optreden.’ Een verleidelijk aanbod in tijden van zero inkomsten, maar Patje Krimson (55) weigerde er de voorbije dagen zo al drie. En hij is niet de enige. Van Kobe Ilsen & Viktor Verhulst tot Jo Vally en DJ Wout: allemaal kregen ze al aanlokkelijke voorstellen voor kelderfeestjes of bijeenkomsten op verlaten plaatsen. “In het begin van de coronacrisis heb ik zelfs op zo’n feestje gedraaid, zonder dat ik het wist.”

28 reacties

 • Albain Van Eycke

  2 maanden geleden
  Nu ga ge toch nie wijsmaken da er nog geen enkele artiest daarop is ingegaan
 • Irena Yperman

  2 maanden geleden
  Amaai OMG mensen geven dus geen moer om hun gezondheid! Snap dit NIET
 • jos jansen

  2 maanden geleden
  Ge doe maar,binnen een maand alles weer verboden!
 • Fanny Konings

  2 maanden geleden
  We zijn duidelijk met een paar miljoenen teveel
 • Fanny Konings

  2 maanden geleden
  Aangifte doen en per persoon 10000 rekenen geschonken aan politie en zorg
 1. Seizoensfinale van ‘Thuis’ belooft spannend te worden: kan Jacques gestopt worden en verliest Christine nog een kindje?
  Play
  TV
  1

  Seizoensfi­na­le van ‘Thuis’ belooft spannend te worden: kan Jacques gestopt worden en verliest Christine nog een kindje?

  De zenuwen staan op scherp in ‘Thuis’-land. Na de spannende aflevering van vanavond is alvast één ding duidelijk: de seizoensfinale morgen wordt naar goede gewoonte een zenuwslopende rollercoaster. Kan Judith (Katrien De Ruysscher) ontsnappen uit de klauwen van Jacques (Peter Van de Velde)? Slaat de kankerbehandeling van Bob (Christophe Haddad) aan? En is het opnieuw koekenbak tussen Joren (Mathieu Carpentier) en Stan (Lennart Lemmens)?