Alex Callier
Volledig scherm
PREMIUM
Alex Callier © Kristof Ghyselinck

Alex Callier snapt dat niet iedereen om kan met zijn perfectionisme: “Tegenover iedereen die mij haat, staat iemand die mij geweldig vindt”

Showbizz“Na 25 jaar wordt ‘Mad about you’ nog steeds maandelijks miljoenen keren gestreamd. En toch blijf ik piekeren, want van elke nieuwe single wordt verwacht dat die hoog in de hitlijsten komt.” Misschien is Alex Callier (48), die beseft dat hij soms hard overkomt, te perfectionistisch om écht gelukkig te zijn? “Als je te veel verwacht, loop je met je gezicht tegen de muur. Dus accepteer ik dat de samenleving fundamenteel slecht is.”

20 reacties

 • Karel Van Beeck

  1 maand geleden
  We hebben zijn perfectionisme gezien op het Eurovisiesongfestival.
 • Lieve Van Tallo

  2 maanden geleden
  Nobody is perfect. En je psychologische quote: Tegenover iedereen die mij haat, staat iemand die mij geweldig vindt” klopt inderdaad en dat geldt voor iedereen. Niet alleen bv’s. Leef en laat leven. Kunstenaars op zich hebben een andere geest dus ik oordeel niet. Tip: hou toch rekening met andere mensen ook dat geldt voor iedereen.
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  En perfect ben je lang niet. Kijk maar eens naar je attitude. Wat denk jij eigenlijk wel niet? Dat je muziek zo fantastisch is? En bv Noémie kon met jouw keurslijf en geen contact hebben met andere bandleden buiten het werken echt niet meer om. Maw veel werk aan de winkel en tijd voor een reality check.
 • Noël Dierickx

  2 maanden geleden
  Of hij arrogant is, weet ik niet. Dat hij heel veel pretentie heeft, weet ik zeker.
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  De norm voor wat perfect is kan nogal variëren van persoon tot persoon. Daar is hij alvast een goed voorbeeld van.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. RECENSIE. ‘Prodigal Son 2’: “Catherine Zeta-Jones als de groupie van een seriemoordenaar is de verrassing van uw tv-avond”
  TV

  RECENSIE. ‘Prodigal Son 2’: “Catherine Ze­ta-Jo­nes als de groupie van een seriemoor­de­naar is de verrassing van uw tv-avond”

  De verloren zoon is terug. Al neemt ‘Prodigal Son’ na dit tweede seizoen ook meteen weer afscheid. De reeks over een begaafd rechercheur die denkt als een moordenaar, maar er als de dood voor is er zelf één te worden, werd niet vernieuwd voor een vervolg. Al gaat de stekker er niet uit zonder een flitsende finale. Eén waar zelfs Oscarwinnares Catherine Zeta-Jones voor werd opgetrommeld. Of u deze eigenwijze misdaadserie met Hannibal Lecter-sausje op Streamz moet streamen of skippen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.