Channing Tatum, Drew Barrymore en Ben Affleck maken gebruik van de datingapp Raya
Volledig scherm
PREMIUM
Channing Tatum, Drew Barrymore en Ben Affleck maken gebruik van de datingapp Raya © Getty Images/WireImage/AFP

Achter de schermen bij Raya, de exclusieve dating-app voor celebs: “Sommige acteurs gedragen zich als halfgoden”

CelebritiesDoor de coronapandemie is daten tegenwoordig vooral een online gebeuren, en dat is bij celebs niet anders. Maar waar wij kiezen voor pakweg Tinder, gaan zij de exclusievere toer op met Raya. Die app is enkel toegankelijk voor de rich and famous - er zitten amper 10.000 mensen op -, maar dat wil niet zeggen dat die allemaal netjes hun mond houden. Een 38-jarige vrouw klapte uit de biecht over de kostprijs, de profielen en zelfs enkele beroemdheden. En ja, ook op Raya zitten er rare snuiters: “De afgelopen maanden ben ik op date geweest met een nieuwslezer met een badfetisj.”

2 reacties

 • Roger De Munck

  3 maanden geleden
  ja maar wie maakt ze halfgoden Hoe hoger men iemand hoe meer hij of zij die halfgod is.Het zijn tenslotte de fans die het er van maken
 • Ibn Marouf

  3 maanden geleden
  Maar, het feit dat ze zoiets nodig hebben, wijst er enkel op dat ze de vaardigheden missen om gewoon sociaal contact te hebben!
 1. Brad Pitt-lookalike moet datingapps verwijderen omdat geobsedeerde vrouwen hem stalken: “Ik ben niet op zoek naar mijn Angelina”
  Celebrities
  2

  Brad Pitt-lookalike moet datingapps verwijde­ren omdat geobsedeer­de vrouwen hem stalken: “Ik ben niet op zoek naar mijn Angelina”

  Een 35-jarige vrijgezel zijn en als twee druppels water op Brad Pitt lijken. Het klinkt als een droom, maar er is ook flinke keerzijde aan de medaille. Lookalike en vader Nathan Meads kan niet meer online dates scoren omdat vrouwen enkel geïnteresseerd zijn in de echte Hollywoodster of hem blijven lastigvallen. “Vrouwen verwijten me dat ik een nepprofiel heb of beginnen met letterlijk te stalken”, zegt de Brit.
 1. Nu datingapps populairder zijn dan ooit in Vlaanderen: welke biedt de grootste kans op een relatie? Enkele experts geven advies
  PREMIUM

  Nu datingapps populair­der zijn dan ooit in Vlaanderen: welke biedt de grootste kans op een relatie? Enkele experts geven advies

  Het lijkt logisch dat de meest populaire app de grootste kans biedt op het vinden van een partner. Alleen al omdat er zoveel mensen op Tinder zitten dat het aanbod veel groter is dan bij kleinere spelers. “Klopt niet”, zeggen twee van onze drie experts in koor. Maar op welke app moeten we dan wél die prins(es) op het witte paard gaan zoeken in lockdowntijden? En hoeveel mag dat kosten? “Dat een datingapp gratis is, is niet noodzakelijk een voordeel.”