Giorgio was een van de verleiders in Temptation Island 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Giorgio was een van de verleiders in Temptation Island 2019. © Vijf

‘Temptation’-verleider Giorgio veroordeeld tot 8 maanden cel met uitstel voor partnergeweld: “Koffie staat klaar. Laat de politie maar komen”

Genk‘Temptation’- verleider Giorgio (26) uit Genk is veroordeeld tot een celstraf van 8 maanden met uitstel omdat hij op 5 april 2019 zijn ex-partner bij de keel greep, haar stampte en haar gsm stuk sloeg. “Mijnheer heeft duidelijk een agressieprobleem”, klinkt het.

 1. Stad Hasselt blikt terug op een succesvol toeristisch jaar: “Hasselt is opnieuw hot”
  Hasselt

  Stad Hasselt blikt terug op een succesvol toeris­tisch jaar: “Hasselt is opnieuw hot”

  Het Hasselts toerisme heeft er een goed jaar op zitten. Een langlopende campagne, topcijfers voor de Japanse Tuin en als kers op de taart de volgeboekte hotels tijdens de eindejaarsperiode doen het stadsbestuur vooruitkijken naar 2022. “Hopelijk komen we door de succesvolle samenwerking met onze toeristische partners tot nog betere resultaten", aldus schepen van Toerisme Rik Dehollogne (N-VA).
 2. Aalstenaar krijgt 5 jaar stadionverbod na wangedrag in Hasselt
  Hasselt / Aalst

  Aalstenaar krijgt 5 jaar stadionver­bod na wangedrag in Hasselt

  Wanneer het over supportersgeweld in het voetbal gaat, denkt u wellicht meteen aan de fans van Standard die tennisballen op het veld van Mechelen gooiden, of de Beerschot-fan die in de Antwerpse derby een vuurpijl in het uitvak gooide, maar ook in de lagere regionen van het voetbal is er wel degelijk supportersgeweld. En de daders worden er wel degelijk gestraft. Zo werd een 29-jarige man uit Aalst dinsdag door de correctionele rechtbank van Hasselt veroordeeld tot een stadionverbod van vijf jaar.