Club Donna op de Staatsbaan in Lubbeek
Volledig scherm
PREMIUM
Club Donna op de Staatsbaan in Lubbeek © Vertommen

Seksclub Donna uit Lubbeek trekt zich niet veel aan van coronaregels: “Wij zijn af en toe gesloten geweest, maar dat was omdat er niet genoeg meisjes waren”

LubbeekDat de bordelen door corona officieel nog steeds gesloten zijn, wil niet zeggen dat sekswerk verdwenen is. Integendeel. Achter gesloten deuren is en blijft prostitutie big business. Zo blijkt uit onderzoek van HLN Leuven. “Vanavond zijn er twee jonge meisjes beschikbaar, volgende week twee nieuwe", klinkt het bij Club Donna in Lubbeek. 

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 2. In Boutersem kan asbest nu ook aan de voordeur worden opgehaald
  Boutersem

  In Boutersem kan asbest nu ook aan de voordeur worden opgehaald

  De gemeente Boutersem zet samen met Ecowerf in op de huis-aan-huisophaling van asbest. “Heel wat oudere gebouwen hebben nog dakbedekking met asbest. Als je die verwijdert, moet dat met de nodige voorzichtigheid gebeuren. Daarom hebben we een systeem opgezet waarbij de mensen niet alleen hun asbest veilig kunnen laten ophalen, maar ook gecoacht worden bij de verwijdering”, zegt schepen van Milieu Bart Dusart (CD&V).
 1. Op de valreep dan toch Wijn- en Champagnefeesten aan kroeg De Libertad: “Een mini-editie, omdat we niet konden weerstaan aan de goesting”
  Leuven

  Op de valreep dan toch Wijn- en Champagne­fees­ten aan kroeg De Libertad: “Een mi­ni-edi­tie, omdat we niet konden weerstaan aan de goesting”

  De Leuvense kroeg De Libertad ziet de traditionele Libertadfeesten alweer aan zich voorbijgaan dit jaar door het coronavirus. Dankzij de heropening van de horecaterrassen kon er toch een deeltje van de meubelen worden gered. “We hebben een miniversie van de Wijn- en Champagnefeesten georganiseerd”, zeggen uitbaters Rikky en Eleni Evers.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm